vsi nehite, če ne vas asfaltiram

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in sicer z..nasedanjem, zapenjanjem, vtikanjem v maci zarad mene. dosti nesrečnih žensk je že zaradi mene. vse so se zjokale nad mojim kabrio, mini edition, in imajo prebliske, frustracije itd.

ne rabim zdej še ene žrtve mojega obstoja na tem svetu. sam že nosim grenkobo čefurstva, muslimanstva, cabriolizma..ne mi naprtit še vaš kalibanizem, k jo boste baje živo pojedl zarad mene.

prosim lepo, nehajte jo 'drk+at' zarad mene.

ps
ne vem sicer zakaj zarad mene, ampak vseen prosim nehajte.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
... in potem... kdo načenja???

tole je c/p tvojega posta

ne gre se tukaj za občutljivost, ampak ne da se mi več in mejo ste presegli. že davno.

softi ni bil zaradi mene nikoli na tapeti, jaz pa sem zaradi njega že zelo dolgo časa, celo od uporabnikov, katere sem prej komaj opazila... niti ni pomembno.

torej si ti začela z omembo težave za katero sme jaz vzrok. to men ni všeč.

če ti ne moreš rešit lastnih problemov, je men egal. če pa ne moreš rešit problema, ki sem ga zakrivil jaz, mi moja južnjaška mohamedanska glava pravi, da ti moram pomagat. beri Koran.
in zdej ti pomagam. kdor ni zmožen poslušat nežne ženske prošnje, bo deležem boomaga. demokracija gor ali dol. eno spoštovanje mor abit. sploh žens.

koran nas uči spoštovanja do žensk in še marsičesa, sam vi..prostokodni zahodnjaki in odprtolukne zahodanjakinje tega ne vidite. teb je najlepše na vsem svetu, d aje softi kabrio. in ti je vseeno za mojo bolečino. ampak zaradi teh dejanj boš odgovarjala svojemu bogu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.680
113
Jaz sem (z)vedel da je blond še predn sta se vidva začela "intimno" spoznavat na forumu.......tko da odmagli
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nekaj je narobe ...

kje so tipkarske napake? A si vklopil spelčeker?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.680
113
Ei Maci....še en nasvet za to tvojo (pre)občutljivost
wink-1.gif

1034139-Piiimaterina.jpg

Priponke

• 1034139-Piiimaterina.jpg
    1034139-Piiimaterina.jpg
    83,9 KB · Ogledi: 172

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
@ Softi, Maci:
A zdaj sta spet frenda? A sta upoštevala moj nasvet izpred tedna dni?