Vsebina diska

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Torej, ali obstaja kakšen program da bi na Win7 videl vsebino zunanjega diska, ki je bil formatiran in uporablajan na OsX, ker mi ga winsi zdaj niti ne zaznajo? Mac je šel v franže in bi ta disk uporabljal na 7-ki. Predno pa ga formatiram pa moram videt kaj je na njem. Program je lahko tudi trial, ker podatkov ne rabim kopirat, ali pa moram iskat nekoga z macom da mi skopira disk, če je slučajno na njem kaj kar nimam backupano drugje.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če hočeš le pogledati in ne zapacati Windows z dodatnimi programi, je najbolj priročno imeti en Linux na kakem CD... errr, USB ključku.
Zaženeš PC z njega, potem imaš Linux okolje, kjer lahko diske gledaš (in vse drugo delaš).

Za izbiro Linuxa bi na prvi blef rekel Ubuntu.

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Hvala, je šlo z Paragonom. Zdaj pa ga v 7-ki ne vidim pod my computer, v upravitelju naprav pa je viden in tam tudi piše da naprava deluje pravilno. Kako zdaj naprej, oz. kaj naredit, da bo viden tudi v my computer? Formatiran pa je bil v exFat, kar mi Paragon druge možnosti ne ponudi. Tudi če ga formatiram v MacDrive-u v ntfs načinu ga še vedno ne prikače med ostalimi diski.

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Control Panel, Administrative Tools, Computer Management in poženi Disk Management. Tu urejaš vse, kar se tiče tiskov. Formatiranje, particioniranje itd.

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
bizi, hvala, je šlo
aplauz.gif