Včeraj me je kar z lepega popoldan nekaj zagrabilo, da sem se naenkrat počutil ko cota. Zdaj sem si zmeril vročino - 38.5. Grlo me ne boli, iz nosa tudi ne teče nič, isto nič ne kašljam. Edino kar me, me boli glava, tam zgoraj...nad čelom. Na levi strani, tam ko se čeljust stika z lobanjo (kakšne 5cm nižje od ušesa), pa me boli, ob pritisku, sicer nič kaj pretirano, je pa občutit bolečino. Na desni strani je ok. Pogledal sem grlo in ni videt nobene infekcije - nasty white spots. Apetit imam.
Bo potrebno do zdravnia, ali je to kakšna hujša oblika prehlada in bo minilo? Lekadol vzamem le pred spanjem, bi ga tudi čez dan? Čeprav, če je nejgova vloga edino to, da zniža temperaturo, "zdravi" pa nič ne, potem nima smisla, ni vročina tako huda, da je ne bi mogel prenašati.
Bo potrebno do zdravnia, ali je to kakšna hujša oblika prehlada in bo minilo? Lekadol vzamem le pred spanjem, bi ga tudi čez dan? Čeprav, če je nejgova vloga edino to, da zniža temperaturo, "zdravi" pa nič ne, potem nima smisla, ni vročina tako huda, da je ne bi mogel prenašati.