Vrednost količnika / plača v javni upravi?

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Zanima me aktualna vrednost količnika za izračun plače v javni upravi. Našel sem sicer vrednost ca. 240 EUR (aktualnost ???).
In ali je to neto ali bruto? Recimo da je ponujen izhodiščni količnik 4,40 za VII. stopnjo izobrazbe in je delo vodstveno/projektno.
Moje mnenje in upanje je seveda, da je NETO vrednost (kar znese neto ca 1000+- eur.)

Prosim za komentar, ali se motim.
redface-1.gif

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Kateri so pa ponavadi tile dodatki? Koliko lahko nanesejo zraven? Seveda zraven malice in prevoza.
Sem potem bil v očitni zmoti misleč, da plača za VII. stopnjo v javni/lokalni samoupravi NETO znese vsaj 850-950 EUR ??

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
744
86
28
Si na frišno s faksa? Se mi zdi kar normalno. Mogoče še kakšno desetinko nad normalo. Redno ali začasno? Nekaj ti sicer lahko pade na delovno uspešnost [drobiž], vodstveno funkcijo oz. odgovornost [recimo + 10%] ipd. Vztrajaj ene dva vladna mandata in malo migaj pa boš tole z lahkoto vsaj podvojil. Pretegnil se itak ne boš.
grin1.gif

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Hi,
ne, že imam "dobo" oz. izkušnje. Če bo, bo verjetno kar redno, če ne pa ne.
rolleyes-1.gif
Še kakšna koristna info, kar naprej!

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Vrednost količnika je kot je kozarec napisala 235,82€. Gre seveda za bruto znesek. Temu se prišteje še delovna uspešnost, razni dodatki po uredbi, ipd. kar prinese kar nekaj več kot če bi samo množil vrednost s količnikom. Od tega odšteješ prispevke, ki so odvisni od višine plače, prišteješ še malico in prevoz in to je to.

Znesek za izplačilo na koncu pa bo približno podoben znesku, ki ga dobiš če množiš 235,82€ s 4,40.

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
KSZ
Osnovni količnik za VII. stopnjo je 3,30 za začetnika, dodatki so pa odvisni od delovnega mesta. Na koncu prideš nekje do neto 700 EUR.