vratca tanka se ne odprejo!

ssaamirr

Zelenc'
3. jun 2011
28
0
1
Zivjo nevem ce vprasanje sodi v to temo in se v naprej opravicujem.. imam pa naslednjo tezavo pri mojem passatu l.99 so se sprva zelo tesko odpirala vratca za tankat moral sem kar nekajkrat mocno pritisniti na gumb v kabini.. nato je pa zadeva totalno odpovedala, zato sem kupil nov motorcek in ga vceraj zamenjal z starim nic se ni spremenilo vse sem pregledal od motorcka do gumba ki odpira vrata pri rocni zavori.. ko pritisnem gumb se motorcek sicer malo premakne ampak ne zadosti da bi se vratca odplra .. ima mogoce gdo kaksno idejo? zdi se mi kot da premalo elektrike pride do motorcka je to mogoce?? hvalaaa

I

Izbrisan uporabnik 474

Jaz pa sem najprej mislil, da imaš tank in da ne moreš not/ven
smile-1.gif
))))

ssaamirr

Zelenc'
3. jun 2011
28
0
1
¨hehe nisem vedel kako bi napisal..

sajkek smesno ja hh.. ampak ce moras vsakic ko hoces it natankat "strgat" vso oblogo v prtljazniku in rocno odpreti z notranje strani vrata potem niti ni tako smesno
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Motorček si preveril (daš direketno na napajanje)? Sicej ker si kupil novega očitno ta del deluje.

Potem vzemi voltmeter in preveri kako deluje elektrika do motorčka. Če so anomalije potem preveri kje se pojavijo, odstrani gumb pri ročni in preveži mimo njega ter opazuj spet z voltmetrom kaj se dogaja. Če ni gumb potem je lahko napeljava kje vmes, najcenje potegnit nove žice.

Skratka loti se analitično, postomoma, če nisi tega sposben pelji k nekomu ki se na to spozna. Sam bi sicer rekel da je problem v gumbu v kabini (ker si rekel da si ga moral močneje pritisnit, verjetno je kaj polomljeno ali pa oksidirano).

ssaamirr

Zelenc'
3. jun 2011
28
0
1
hm.. sam sumim da je kaj narobe z napeljavo ker se vceraj gumb vzel ven in ga razstavil notri ni bilo nic polomljenega ali pa z znaki poskodbe.. vse zgleda tako kot bi moglo bit .. mislim da bo najbolje da se odpeljem do kaksnega servisa da mi to postimajo..

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Če si samo pogledal gumb ni dovolj, rabiš voltmeter in poglej kaj pride iz gumba ven. Sej rpavim če nimaš orodja oz. nisi talent za elektriko pelji k nekomu ki ti bo v 10min lociral napako in računal za par pirov.