vračilo odpoklicanega izdelka lidlu - ovčji sir

lapsus

Zelenc'
30. sep 2009
16
0
1
Pozdrav!
Ali se komu sanja, kako vrniti izdelek trgovcu v avstriji (lidl). sem kupil en izdelek (ovčji sir) pri njih, ki so ga baje odpoklicali zaradi varnostnih razlogov (je vseboval preveč neke bakterije, ki bi lahko pri ljudeh povzročila resne zdravstvene zaplete - pojma nimam kakše, samo probal pa tudi nebi). Če je mogoče lidl pri nas prodajal zadevo, lahko mogoce kar njim vrnem. a je kdo slišal kaj o tem oz. ve, če prodajajo in če lahko njim vrnem. hvala.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.116
7.678
113
Če si tak račundžija je najbolje da ga poješ, se zagiftaš, potem pa Lidl tožiš, da si se zastrupil....
evil.gif

lapsus

Zelenc'
30. sep 2009
16
0
1
hin bom sam, ce ga bom spravil v želodec. so ze nekaj ginili pri nasiih severnih sosedih zaradi tega. pa me res zanima, kdo bo prvi pri nas? seveda, ce je sir prisel tudi na nase police..

lapsus

Zelenc'
30. sep 2009
16
0
1
ni potrebe, ga bom vrnil in imel mir. glej, so ze ljudje imeli zdravstvene tezave zaradi tega, inspekcije pa nič. vsaj v Avstirji al nemčiji ne. pol si pa predstavljaj, kakšna je scena pri nas v teh šopih. sej ne rečem imajo tudi OK izdelke,sam...

al pa si se vprasal kdaj, zakaj so njihove sladkarije tako sladke in zivih barv? prevec cudnih umetnih sladil in barvil? kdo bi vedel.

bi moral probat, al pa ce ti probas...
aplauz.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Sej ti ni treba pojest tega sira nemarnega... Kako ga vrnit? Verjetno greš tja k si ga kupil pa ga daš nazaj in jim poveš za kaj ga vračaš če bi se neumne delal.

lapsus

Zelenc'
30. sep 2009
16
0
1
res je, samo se furat tja, zato da jim vrnem sir se mi neda. lahko bi ga pa verjetno vrnil pri nas, ker imam račun, da je kupljen v lidlu. sicer sem jih kupl ene par, tk da ni ravno nezamarljiv znesek. nisem pa cist ziher, ce ga bodo pri nas vzeli. vprasanje ce sploh vedo, da je imel kao folk tezave z zdravjem, ko je uzival ta sir (ce recem milo receno). ce pa vedo, da je kaj z njim narobe in ce ga ne bodo hotli vzet nazaj in vrnit denar, ga mogoce kar tam pred njimi zauzijem. pa cakam njihovo reakcijo, oni pa bojo mojo.:)

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.575
3.936
113
Se mi zdi da Lidl nima "mednarodne garancije" (Lild iz Žej nima toliko veze z Lidlom iz lederhoselanda kot ti upaš), tega sira pa pri nas nimajo,

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik lapsus pravi:
res je, samo se furat tja, zato da jim vrnem sir se mi neda. lahko bi ga pa verjetno vrnil pri nas, ker imam račun, da je kupljen v lidlu. sicer sem jih kupl ene par, tk da ni ravno nezamarljiv znesek. nisem pa cist ziher, ce ga bodo pri nas vzeli. vprasanje ce sploh vedo, da je imel kao folk tezave z zdravjem, ko je uzival ta sir (ce recem milo receno). ce pa vedo, da je kaj z njim narobe in ce ga ne bodo hotli vzet nazaj in vrnit denar, ga mogoce kar tam pred njimi zauzijem. pa cakam njihovo reakcijo, oni pa bojo mojo.:)

Ja vrni ga, naslednjič ko greš tja v shoping ane.

lapsus

Zelenc'
30. sep 2009
16
0
1
seveda se da zadevo zmalcat in bo en manj, samo res nebi. nekako zaradi enega lidla ne mislim razkirat lajfa, pa tu se spet vozit se nekam, se mi ne da. mi je pa sploh cudno, kako lahko nekdo prodaja izdelek, ki ga ni ustrezno preveril. oz. če ga je, ga je slabo. sej ni čudno, vsaj glede na infote, ki sem jih slučajno zvedel, kako nonšalantno se pri diskontarju lotujejo zadev. briga njih, kaj si mislimo potrošniki. pa briga jih tudi, kaj si mislijo zaposleni, ki jih itak je vsem znano, lidl izkorišča, p nikome ništa.

lapsus

Zelenc'
30. sep 2009
16
0
1
hvala za link. saj odpoklici so edino primerna stvar, ce nekaj ni vredu. vprasanje je, ce potrosnik tega ne vidi in vseeno zauzije odpolican izdelek in ima lahko zdravstvene posledice zaradi tega. ali lahko sploh stori kaj?

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Trgovci bi morali glede na svinjske marže nositi tudi odgovornost za izdelke, ki jih prodajajo. Naj naročijo ustrezne analize in si pokrijejo rit ali pa tvegajo masovne odškodninske tožbe, ko se ugotovi, da so imeli na policah plesnive arašide. Meni ni vseeno, da si na račun trgovcev povečam možnost, da dobim npr. raka. Banda oderuška!
10.gif

B81

22. jul 2007
37.646
10.937
113
Saj analize se delajo, plačajo jih itak dobavitelji, ampak delajo se le enkrat letno. No, morda za hitreje pokvarljivo robo večkrat letno.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Trgovci bi morali glede na svinjske marže nositi tudi odgovornost za izdelke, ki jih prodajajo. Naj naročijo ustrezne analize in si pokrijejo rit ali pa tvegajo masovne odškodninske tožbe, ko se ugotovi, da so imeli na policah plesnive arašide. Meni ni vseeno, da si na račun trgovcev povečam možnost, da dobim npr. raka. Banda oderuška!
10.gif

Ja pa kaj še, in posledično podražijo robo za 20% ? Folk pa že zdaj teka v Avstrijo, ker je tam 5centov ceneje. Ko pa en sirček sumljivo smrdi, je pa cela panika, kako ga zdaj nesti nazaj, ker se ne splača.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik lapsus pravi:
hin bom sam, ce ga bom spravil v želodec. so ze nekaj ginili pri nasiih severnih sosedih zaradi tega. pa me res zanima, kdo bo prvi pri nas? seveda, ce je sir prisel tudi na nase police..

Ne pravim da ga pojej, pravim da ga vrži stran in pozabi ta dva evra.

Vsaj jaz si nebi šel sramote za 2e delat; Gospa ta sir je hin, dajte mi drugega al pa 2e nazaj.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik lapsus pravi:

Ne pravim da ga pojej, pravim da ga vrži stran in pozabi ta dva evra.

Vsaj jaz si nebi šel sramote za 2e delat; Gospa ta sir je hin, dajte mi drugega al pa 2e nazaj.

Zaradi takih, kot si ti, si lahko trgovci privoščijo prodajati svinjarijo. Ne samo, da bi moral it po tista dva €, še za potne stroške bi jih moral terjati!