Vprasanje za neznejsi spol

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Zakaj zenske, ko ste v "resni vezi" palite druge tipe, in ko to palenje pride do kriticne tocke stisnete rep med noge?

Is it an egotrip al kva?

Mislm zmerjate nas moske da smo kurve ipd a same delate isto
grin1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
ker rabijo potrditev od drugje ker je od tipa ne dobijo

oz.

morjo vedeti kako kotirajo na borzi
smile-1.gif

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
ja da dobijo na samozavesti, da so še lahko dalje "kao" high bitches in drkajo take tipe v glavo,ki se jim to pustijo..

Ancica

Pripravnik
5. nov 2012
31
0
6
Včasih se pač preveč napalite na nas, kak bi to kako žensko potem motiviralo...zanimive so stvari, za katere se moraš malo potrudit
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
žal je bil cel kup neuporabnih postov, zato sem jih brisala.

enega "uporabnega" citiram

Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Jebemtiš banda tipovska! Pa ve se, kdo tle rep stiska med noge, VI, ki ga imate!!!!!!
10.gif
Moški ste tko neodločeni sej še sami ne veste kaj hočete in posledica je, da vidite stvari glih kontra, kot jih me izražamo. Npr. če bi te zdej povabla na kofe, bi mislu, da te vabim med rjuhe, če te kritiziram, misliš, sej v resnic ne more brez mene. Ej halo, dej štekite že 15x matr, če rečemo spoki, se spoki, če je kofe, je kofe, če je pa vabilo na sex, pa hlače dol pa akcija. DDDDDDDDDDDD! Jaka filozofija.

majč

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
@Cebela: No pa povej kako zgleda tvoje vabilo na sex, me prav zanima.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
pr teh peechkah zgleda vabilo za sex tako da skos omenjajo kako bi gledale filme in potem se spravis gledati film in med filmom se ti tm guzi ipd da te napali ko kaj reces itk zanika ker noce izpast lahka in pol ko jo ze kresnes se ti sred fuka zacne cmerit da ona ni taka da ji ni jasn kaj da fak dela ipd crap....

Dejstvo je se vedno isto: zenska eno minuto misli potem si premisli.....

Btw whydafuck cenzura?

And seriously quotas itk eno izmed najbl da ne recem kaj uporabnic !?!?!?! :D

aja pa da ne omenjam da je ta quote itk "uporabn" sam iz perspektive zensk....

MIslm halo ce je kofe je kofe?!?!? ce je sex je sex?!?! ne resno? hahahaha pol ti pa usaka prbije nism taka
grin1.gif

Ne vem al sm sam jst tak baksuz da naletim skos na take, al je svet su u 3peeechkematrne
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
No reč...
10.gif

Ti model maš resne probleme, očitno tud ene čudne izkušnje. Mislim meni se še ni zgodilo, da bi se sredi akcije premislila ali pa da bi se tip premislil. What? A ma kdo sploh cajt mislit takrat? Sori to men ne gre skupi, mislim da pošteno nakladaš in si zmišljuješ al pa nate palijo sam mladoletnice, ki ne vedo kaj je sex pa se vmes šminkajo in driblajo telefon, kr neki.

majč

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
KVa pa je?!?!?
grin1.gif

Seveda mam resne probleme ker to so resni problemi
grin1.gif

Nemorm se sprjaznt da ste zenske sle v tri krasne
grin1.gif

[cenzura] sedim v klasu pounm bab starih med 20 in 27 in nemors vrjet.... peeechke glupe ne vejo kje majo maternico, kje maternicni vrat ipd....
Da pa o matematiki in anglescini ipd sploh ne govorimo
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja kwa je, a ti hormoni nagajajo?

Lej če maš polno punc okol sebe pa jih ne znaš spedenat, ti pa jaz ne morem pomagat. Sanjaj dalje kwa bi jim delu!
cool-1.gif

majč

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
No reč...
10.gif

Ti model maš resne probleme, očitno tud ene čudne izkušnje. Mislim meni se še ni zgodilo, da bi se sredi akcije premislila ali pa da bi se tip premislil. What? A ma kdo sploh cajt mislit takrat? Sori to men ne gre skupi, mislim da pošteno nakladaš in si zmišljuješ al pa nate palijo sam mladoletnice, ki ne vedo kaj je sex pa se vmes šminkajo in driblajo telefon, kr neki.

majč

Ma kdo prav da vmes nimas cajta mislt, a si tok slaba pri multitaskingu?
Jz sm vmes še smse pisu, pa premisljevau kam gremo pol
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
B? Pol niti ne veš, če ti je prišlo al kwa, ti je tolk dolgčas, da maš čas še potipkavat? Svašta.

majč

P.S. Sem rekla, da ste tipi usekani.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.