Vprašanje za Alter jebaæe

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Bok, zanimajo me vaši jebaški nasveti.

Sama s cimro sva v celem apartmaju. Ona je v sosednji sobi in pomoje jo isto bedira ko mene. Jaz sem potreben (bi rekel da ona tudi, ker je samska) in mi je smotano drkat v sobi, če pa je čisto blizu bejbika. Kak pristop izbrati, da jo s čim manj komplikaciji nahitro pozexam? Kako bi reagiral en povprečen Alterjevec? Bi prišel do nje sam v gatah in se ji kr ponudil, al bi se ji nekako zaštulil in jo probal hinavsko napeljati?

Pa še drug problem. Mam 10 cimer, vse samske, vse potrebne in vse ful rade govorijo o sexu. So pa vse povprečne, nobena ne izstopa, da bi ji lahko namenil prioriteto. Zdej me pa zanima, koko vseh teh 10 bab nategnit, da se ne bi rabil vsaki posebej posvečat in da ne bi bilo med sabo kakih zamer?

tnx

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
rolleyes-1.gif
, sicer pa počakaj na: nokerja, vaginka, gatta &CO.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Čeprav so vse iste se probaj eni malo bolj "uvalit", kaj pohvalit itd... (pa čeprav bi jo rad samo pofukal, babe so pač take), da bo vidla da ti pomeni ni nekaj več. Pol pa enkrat k bo kakšen alko v igri kar v akcijo. Če se bo upirala pa nehaj in se zgovori na alko in potrebo...

Druga pot je da v debati zaideš v to tematiko in potem "kao" v šali predlagaš friend fuk. Samo ta način pomoje ne delujo tko kot prvi, malo "kemije" mora bit, pa tud če je z ene strani zlagana.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
kresni najgrso iz tekmovalnosti bodo ti po lestvici vse po vrsti dale :D

edini problem je, ce znajo druge ocenit, da boljse kot je najgrsa ne mores dobit :DD

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Težko ti svetujem dovolj naančno, ker nekako žensko jemlem kot osebo in ne nek seksualen objekt, kot to delaš ti. In, če se ti gre res samo za praznenje jajc, potem ti svetujem, da uporabiš svoje zdrave roke, ker s tem ne boš povzorčil tega, da se bo ženskam seks začel obračati.
V kolikor še vedno želiš namočit svojega "korenjaka" bi pa svetoval naslednje:
- sposodi si kakšnega Audija A5
- vprašaj za nasvet Sloveneta
- vprašaj za nasvet raje naše uporabnice ženskega sloja
- poskusi vsaj v ženski družbi biti malo bolj normalen, ker ženske iste starosti kot ti, so na mentalni ravni na višjem nivoju in bodo bolj padale na zrelejše moške (če je to sploh možno)
- pohvali se s svojo titulo na alterju
- .....

Upam, da sem ti vsaj malo olajšal problem.

lp

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
merdzo, notranjc, plex, chao, prav čuti se vam da ste v življenju podrli samo svojo sedanjo ženo, drugih pa niste povohali.
Nadaljujte s svojim družinskim življenjem, poslušajte tečnarjenje otrok in žene, tašnih tem pa se izogibajte.

Fiat007,
narobe si ocenil, da žensko pojmujem kot seksualni objekt. Se samo zavedam, kaj ljudem paše in kaj ljudje delajo in ni normalno, da dva mlada človeka različnih spolov ždita vsak na svojem koncu sobe in si žulita vsak svoje genitalije. Ne gre za praznjenje jajc. Gre za zabavo, preganjanje dolgčasa in hkrati zadovoljevanje potrebe.
Glede nasvetov:
- a5 ne rabim, ker ne bo nič pomagal.
- na sloveneta se vsekakor nestrpno čaka
- nekako sem upal, da se ženske alterjevke (oz. tisti desci, ki pišejo v ženskem imenu) ne bodo oglašale tu
- v ženski družbi sem normalen, skuliran, ni panike, tisto, da so ženske pri teh letih na mentalni ravni višje kot moški, pa ne drži več, si vsaj 5 let prepozen.
- to pa bom, slej ko prej!

IbizzaDriver,
kul, je za premislit!
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
kresni najgrso iz tekmovalnosti bodo ti po lestvici vse po vrsti dale :D

Uff, najgrša je že kar ornk BBW, tistega se najraje ne bi dotikal.
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
merdzo, notranjc, plex, chao, prav čuti se vam da ste v življenju podrli samo svojo sedanjo ženo, drugih pa niste povohali.

zmaga.gif
kakšna eksaktnost!

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Najprej ji reči, če gre na pijačo pa na čik nekam, da ti je tečno...med pijačo ji malo pihni na dušo..potem, ko gre na WC, hitro gsm v roke, pa tu napiši, kako je stanje...ti bodo svetovali dalje...
Sicer pa sploh ne vem, kaj se mi tu menimo....vaginko,ynos&co. bodo povedali...
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Sama s cimro sva v celem apartmaju. Ona je v sosednji sobi in pomoje jo isto bedira ko mene. Jaz sem potreben (bi rekel da ona tudi, ker je samska) in mi je smotano drkat v sobi, če pa je čisto blizu bejbika. Kak pristop izbrati, da jo s čim manj komplikaciji nahitro pozexam? Kako bi reagiral en povprečen Alterjevec? Bi prišel do nje sam v gatah in se ji kr ponudil, al bi se ji nekako zaštulil in jo probal hinavsko napeljati?

Pa še drug problem. Mam 10 cimer, vse samske, vse potrebne in vse ful rade govorijo o sexu. So pa vse povprečne, nobena ne izstopa, da bi ji lahko namenil prioriteto. Zdej me pa zanima, koko vseh teh 10 bab nategnit, da se ne bi rabil vsaki posebej posvečat in da ne bi bilo med sabo kakih zamer?

tnx

Alko.

Če ne bo pomagal, še več alko.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Bemomiša, a brez alkota pa ne znate babe spravit med rjuhe??
grin1.gif

Zdej edina možnost glede tega je, da letim v trgovino po 2x 1L Jegra in se ji hinavsko narišem pred vrati sobice.
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

tnx

Če jo še nisi, potem jo ne boš. Če bi kaj hotla, bi že zdavnaj vedel.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ajaaa, sem skužil taktiko ... Vi bi radi najprej mene podmazal, ker pod gasom itak nihče nima problemov komunikacije s puncami in bodo avtomatsko padale ena za drugo.
aplauz.gif

Ynos,
to ne moreš tako trdit, ker smo še vedno v fazi ovohavanja. Ni to, da bi punce že par let poznal. Sicer pa imaš mogoče kakšen trik zame na zalogi??
grims-1.gif