grem se za en posel menit, pa me zanima par zadev. torej za na mejo sem si uredil par komadov..rokeri s moravu komad fantič moj, za hrvate mam severino, gas gas..
zdej pa ne vem kako plačat cestnine.evri, kune, dinarji, a kartice sploh sprejemajo
kje naj tankam. sicer ne rabim veliko, cca 10 litrov mi zmanjka za cel krog, sam vseen
naj s sabo vzamem valute, evro, ali kartice.
kje naj jem? naj vzamem s sabo sendviče, pa kak dunajski..
nazadnje sem bil v guci 2005 in 2006, pa ne vem kako so se zadeve spremenile. še takrat smo šli z ekipo, enim srbom, direkt v gučo. bilo je sicer dobro..sam časi se menjajo 8pogljte rupla)
še kak pametn nasvet?
ps
pozabil glavno..kako je poslovat z njimi. česa se paziti. skoz mi gre po glavi tesna koza , kamiondzije..skratka nateg, propad, zajeb..a so se taki.
kako je z naso zbornico dol? a kaj pomaga..
in kje v bbeogradu parkirat
zdej pa ne vem kako plačat cestnine.evri, kune, dinarji, a kartice sploh sprejemajo
kje naj tankam. sicer ne rabim veliko, cca 10 litrov mi zmanjka za cel krog, sam vseen
naj s sabo vzamem valute, evro, ali kartice.
kje naj jem? naj vzamem s sabo sendviče, pa kak dunajski..
nazadnje sem bil v guci 2005 in 2006, pa ne vem kako so se zadeve spremenile. še takrat smo šli z ekipo, enim srbom, direkt v gučo. bilo je sicer dobro..sam časi se menjajo 8pogljte rupla)
še kak pametn nasvet?
ps
pozabil glavno..kako je poslovat z njimi. česa se paziti. skoz mi gre po glavi tesna koza , kamiondzije..skratka nateg, propad, zajeb..a so se taki.
kako je z naso zbornico dol? a kaj pomaga..
in kje v bbeogradu parkirat
Nazadnje urejeno: