Vpis za status

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Pozdravljeni!

Najprej prošnja moderatorjem, če lahko temo pustijo tu zaradi obiskanosti.

Stvar je sledeča. Sem študent 2. letnika in upam da sem bom lahko vpisal v 3. letnik (nimam še rezultatov odločilnega izpita, manjka pa le še nekaj dni do vpisa). V primeru da mi pač ne uspe, me zanima kam se lahko vpišem za status (gre se mi predvsem zaradi zdravstvenega zavarovanja)?

Vnaprej hvala vsem za odgovore.

LP Miha

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
3. vpisni rok mogoče?
zrihtaj si zdravniško opravičilo za pogojni vpis, za en izpit te bodo pa spustili v naslednji letnik...

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
To z zdravniškim na naši fakulteti (sploh na mojem programu) ne gre več od letos naprej po direktivi dekana. Prejšnja leta se je dalo, če si imel več kot 30 točk ni bil noben problem, od letos pa mogoče samo še tiste spuščajo, ki jim manjka kakšna točka ali dve, tako da na to niti ne računam več. Če bom izpit opravil grem naprej, če ne se bom pa vpisal nekam (če se sploh še kam da) in delal izpite že za 3. letnik, da si malo naprej spravim.

LP Miha

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
ja in koliko točk bi ti brez izpita manjkalo? oziroma koliko od kolikih izpitov?
za vpis pač poglej kdaj je 3. vpisni rok in kje imajo še prosto... kakšno mesto se mogoče še najde kje...

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
so to spremenili? se mi zdi, da so se včasih na 3. vpisovali tudi taki ki so status potrebovali, pa so to zelo pozno pogruntali...