Vpis web strani v iskalnike

wind

Pripravnik
17. sep 2007
293
0
16
Lep pozdrav
Sem zelen še na tem području, naredil sem spletno stran in sedaj bi jo vpisal v svetovne iskalnike in domače iskalnike. Pred časom je še bila na netu neka stran pa še slovenska, nek obrazec je bil na tej strani v ta obrazec si vpisal podatke in počakal si par minut in ti podatki so bili uspešno vneseni. Ali kdo ve za katero stran gre, ali če mi kdo svetuje kaj podobnega. Prosim za pomoč!

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Poskrbi, da ima tvoja stran Meta tage in google jo bo zagotovo našel, ker on vsaki teden preišče internet!

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik wind pravi:
Lep pozdrav
Sem zelen še na tem području, naredil sem spletno stran in sedaj bi jo vpisal v svetovne iskalnike in domače iskalnike. Pred časom je še bila na netu neka stran pa še slovenska, nek obrazec je bil na tej strani v ta obrazec si vpisal podatke in počakal si par minut in ti podatki so bili uspešno vneseni. Ali kdo ve za katero stran gre, ali če mi kdo svetuje kaj podobnega. Prosim za pomoč!

raziskovalec.com - vpisovalec

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
<META NAME="Googlebot" CONTENT="nofollow">

Mislim da s tem nekako gre da te googlebot opazi.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.856
686
113
Z nofollow ti boti ne bodo sledili linkom na trenutni strani, bodo pa jo indeksirali.

Citat:
Admin Note: The robots directives of index, follow or all are not required as it is the default behavior of indexing spiders.

Teh meta tagov niti ni treba nastavljati, saj so po defaultu že nastavljene tako, da bo robot indeksiral stran in sledil vsem linkom. To se edino nastavi, če ne bi rad, da robot brska po tvoji strani
tongue-1.gif

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
No malo sem zamešal :D

pa nekak se tudi da, da v root od strani daš not nek tail in ga poimenuješ nekak googlebot nevem točno