Na UE sem si dal delati novo vozniško dovoljenje. Ponavadi me je delavka vprašala, če pridem iskat ali pa mi pošljejo po pošti, zmeraj sem pač izbral, da mi pošljejo. Tokrat pa mi je rekla, da moram priti iskat in na moje vprašanje, da naj mi pošljejo, je rekla, da ne pošiljajo več. Kot vzrok je navedla "šparanje"! Ko sem nekaj dni nazaj šel vprašat, če je VD že prišlo, sem prisluškoval delavkam in prav vse, razen te so ljudi spraševale, če bodo prišli iskat ali naj pošljejo! Ker VD še ni bilo gotovo, sem moral danes še enkrat na UE, pa sem spotoma še vprašal neko drugo uslužbenko, zakaj mi je kolegica rekla, da ne pošiljajo. Odgovoril je bil, da ne pošiljajo več po pošti! Čudno, glede na to, kar sem slišal... Še bolj čudno pa zato, ker sem poštar in čisto VSAK DAN raznašam osebne izkaznice in vozniška dovoljenja, ter potne liste strankam domov in to prav iz te UE, ki mi je rekla, da na dom ne pošiljajo. Čudno pa se mi tudi zdi, ko včasih stranke vprašam, koliko so čakale na dokumente, je odgovor v glavnem 3-4 dni, jaz pa čakam že 8 dni, pa še ni nič...
Pa ne pišem zato, ker se mi ne da na UE ali pa ker se mi mudi, ampak ker je vsa stvar prav čudna...
Pa ne pišem zato, ker se mi ne da na UE ali pa ker se mi mudi, ampak ker je vsa stvar prav čudna...