Voziček Q7 BABY-MERC

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Ker pričakujeva naraščaj bo potrebno nabaviti kakšen vozek. Nekako mi je tale kar všeč

lux 4 kids - Q7

ima mogoče s to znamko kdo kaj izkušenj? Ker nebi rad kupil kaj neuporabnega, ali pa da mi razpade v dveh mesecih.

Kolko bi kaj bila poštnina iz Nemčije? Ker je cena za popolnoma istega v Nemčiji 309€, tukaj je pa "samo" 499€
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.589
10.881
113
Iz česa je to, da toliko stane?????

Za 500 eur bi mogo bit vgrajen že motor na daljinsko, mater....
Sorry za off topic.

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Se strinjam da so navite cene, sploh v SLO. Zato pa nebi rad nekaj kupil in potem ugotovil, da pa ni ravno OK, sploh pa ker mislim naročiti iz tujine, saj so pri nas cene nenormalne. Bi bilo pa zanimivo imet še daljinec zraven
smile-1.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Vsi kompleti so pri nas vsaj 400+ €. Celo rabljeni na bolhi so dražji, kot novi v tujini. Pomoje so marže v trgovinah vsaj 250%+

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
He, he, po temle
Citat:
- izjemna platišča z nizko profilnimi športnimi gumami
sklepam, da me imajo za popolnega bebca. Takih trgovin se raje ognem...
Otroške reči so nagnusno precenjene. Ljudje dajejo po 1k€ za vozičke in podobne neumnosti. Trgovci pač vedo, da smo starši pripravljeni marsikaj storiti za otroke in, da te zlahka prepričajo, da kupuješ stvari (in opcije pri vozičkih, naprimer), ki jih sploh ne rabiš...

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
He, he, po temle
Citat:
- izjemna platišča z nizko profilnimi športnimi gumami
sklepam, da me imajo za popolnega bebca. Takih trgovin se raje ognem...
Otroške reči so nagnusno precenjene. Ljudje dajejo po 1k€ za vozičke in podobne neumnosti. Trgovci pač vedo, da smo starši pripravljeni marsikaj storiti za otroke in, da te zlahka prepričajo, da kupuješ stvari (in opcije pri vozičkih, naprimer), ki jih sploh ne rabiš...

saj ga nisem gledal zaradi koles, pač komplet kot tak mi je všeč, čeprav pa gledam še vozičke, ki imajo napihljive gume, ker nekih malih plastičnih nočem imeti zaradi trave in makedama.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Saj nisem napisal, da si gledal tak voziček zaradi koles. Sem samo komentiral bebav "feature", ki je celo boldan
bonk.gif

Mala kolesa preverjeno gredo tudi offroad. Recimo PegPerego Pliko je zmogel praktično vse terene. Otroci so tudi bolj zadovoljni , če jih premetava. Moj je najhitreje zaspal, če ga sem ga peljal par krogov po luknjah...
Ampak OK, marketing dela svoje. Nazadnje sem pri kolegu videl na sprednjem koleščku mehansko disk bremzo! WTF?!?!
hysterical-1.gif

Ko bom kupoval naslednji voziček (kmalu) bom gledal predvsem en podatek: višino ročajev. Meni je večina vozičkov prenizkih pa nisem kak orjak (185)...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Sklepam, da še nimaš otrok. Vse, kar je pod 500 EUR, boš težko dobil v SLO (za komplet). Tole sploh ni ne vem kako drago.
Poglej si malce cene Stokke, pa komentiraj
evil.gif

Avtor teme: poglej malce za Maxi cosi, model Mura vozičkom ... in izogibaj se Jane ...

Seveda je samo moje priporočilo in hkrati dobronamernen nasvet. Lahko pa, da se motim ...
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
veš da je jeba pol v parku ko so mamice na kupu, kera ma jačega ...
wink-1.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Zanimiv tale Maxi Cosi gledal sem model mura 4, samo je pa cena je pa za komplet ne ravno nizka. nekak bi rad dobil vse komplet za 300 do max 500€. Nisem ravno prepoln denarja.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.144
667
113
sori težko boš dobil cel komplet za tak dnar. v slo najtežje. mi smo dali 620e za peg perego switch
frown-1.gif
me je kr srce bolelo, ko sem plaču, po drugi strani pa za otroka vse najboljše ne gledam na vsak €. avtosedeže sem tudi kupil najboljše po mojem mnenju, oz. namesto römer se +m kupil britax ki je ISTI kot römer, drugi avtosedež je pa recaro. jajčka naj bo kvalitetna, pa naj se enostavno not otrok zapira pa to. jaz sem za avtosedeže hodil okol po trgovinah s tamalo pa jo dal noter v vsakega pa jo prklenu pa smo vidli kk ji paše al pa ji ne.

kupi kvaliteto, ker verjetno ne kupuješ vozička za samo enga otroka.

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Nekak sem si zastavil, da naredim malo selekcije, grem v trgovino pogledat, preiskusit zložit, vozit,... Potem bom pa to naročal iz tujine preko spleta (ali pa kar tam nabavil), ker so cene tudi po 200€ nižje za isti komplet kot je tukaj. Ali pa tam nabavil, če se bom ravno vozil naokoli.

peg perego switch TRI-FIX se dobi v Italiji za 499€, če bi to po pošti naročal je še + poštnina.

Sej se bom še izprsil za kak EUR, če bo potrebno, samo zato, da bo lepši-boljši od sosedovega, pa ne dam evrov.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
A je bilo treba tem lolekom odpret podružnico v Sloveniji? Če je ne bi imeli, bi voziček dobil za 309€+25€ poštnine, kar je še vedno precej ceneje kot pri nas. Tako pa te pri izračunu poštnine vrže na slovensko trgovino
crazy1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.902
113
pri maxi cosi mura je tista košara po moje čisto nepotreben dodatek. voziček je dovolj zaščiten in otrok je noter povsem zadovoljen in zdrav v zimski vreči. za 500€ pa že dobiš voziček in jajčko.

Podobne teme