Voziček marela

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kopujem drugi voziček, ki naj bo lahek in naj se čim bolj zloži (marela stil).
Namenjen bo kakšnem krajšem sprehodu, kakšnem krajšem obisku trgovine, za na morje in da bosta dedi in babi lahko popoldne peljala vnukinjo na sprehod. Pravi voziček že imamo tako, da od drugega ne pričakujem nevam kaj.
Od njega pričakujem samo, da bo lahko vodljiv in po možnosti, da ima čim višje ročke, da pri mojih 2 metrih nebo težav s hrbtom. Cena pa čim nižja seveda glede na kvaliteto.

Imate mamice in očki kakšne dobre izkušnje s temi marelami?

Hvala!

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Marela je praktičen voziček, ker se lepo zloži in ga lahko spraviš za prednje sedeže, zato smo ga uporabljali kar veliko. Prvega smo kupili v Baby Centru in po cca. pol leta se je strgal na delu, kjer je konec cevi pri sedalnem delu, zato je šel v smeti. Naslednjega smo nabavili v Turbo Limaču, kjer je stal manj kot pol cene tistega v Baby Centru, poleg tega pa ima nastavljiv kot naslona ter "streho", ki se jo preprosto odstrani in zloži. Ta voziček nam zdaj dobro služi že pri drugem otroku, tako da cena ni nujno merilo za kakovost.
p.s.: Prvi je bil zaradi krajše "medosne razdalje" precej bolj okreten, drugi pa ima bolj "chopersko" geometrijo.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Ja tega Turbo Limača ni več v Sloveniji. Sem tudi tam nabavil prvi voziček in je super.
Morda nebi bilo neumno skočit malo na morje pa še pogledat kaj imajo pri njih.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Odgovor zate: Peg Perego Pliko P3 (Sicer imam jaz 193 cm pa je treba malček se sklonit..samo pri takih višinah kaj drugega ne moreš pričakovati..ni bilo pa meni moteče!).

Zdržal je pa dve pupi, paše zdaj je tipi topi..lahek, dobro zložljiv, trpežen, dobro vodljiv..skratka uporaben za vse in vsakogar...pa tudi cenovno precej znosen (sploh če vzameš kako lansko kolekcijo, pa seveda brez dodatkov, ki nabijejo ceno).

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
#bisten link mi javlja, da ni oglasa.
Imaš kakšno informacijo več ali si že prodal.