Volksbank Ana - virtualna bančna asistentka

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Danes sem zasledil na spletni strani banke Volksbank na desni strani " Vprašajte Ano?" - vašo spletno bančno asistentko. Nisem komitent banke Volksbank, pa me zanima če kateri je in če ve zakaj se gre pri tej stvari, a gre samo za postavljanje vprašanj ali dobiš tudi kaj koristnih informaciji, mogoče nasvetov. Ker nekaj podobnega je imel že DURS z virtualno Vido?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Ja, to je nekaj podobnega. Namenjeno je pridobivanju informacij.
Edini, ki imajo virtualnega asistenta na višjem nivoju (mislim boljše razpoznavanje, enostavnejše dodajanje znanja ...), so pri Amebisu. Njihov Klepec je star že več kot 10 let in če sem prav obveščen bo kmalu precej posodobljen
pozdrav.gif

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Ja dosti podobno je, ti tej virtualni bančni asistentki postavljaš vprašanja in ona ti odgovarja. Evo sem probala kako tale zdave deluje. Pa je čist simpl. Ana te hkrati vodi na podstrani, kar je super, ker če vpišeš rabim kredit - te vrže direktno na stran kreditov itd. Fajn je ker ne rabiš klicat na banko in čakat na proste operaterje, da ti pomagajo, pa zelo pregledno je vse skupaj. Z Ano lahko pač malo "poklepetaš"
smile-1.gif
in dobiš informacije na dlan.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
To je prihodnost spletnih portalov ... slučajno sem spremljal neko predstavitev Klepca in sem videl, da bo zmogel še precej več.
Nato se pa doda še razpoznava in sinteza govora, pa smo na konju
write.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Edini, ki imajo virtualnega asistenta na višjem nivoju (mislim boljše razpoznavanje, enostavnejše dodajanje znanja ...), so pri Amebisu. Njihov Klepec
No, spet tak nivo ni:
Jaz: Ne, prevažam s z avtomobilom.
Klepec: Ne prevažaš?

Mogoče ga je manjkajoči 'e' iz tira vrgel...

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Nima še implementirane logike za dešifrirat "steinizme"
smile-1.gif
)).

joke
smile-1.gif

LP

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Malo sem testiral tole Ano. Razvijalci so dobro naštudirali ali predvideli če se recimo zmotiš pri pisanju. npr. napišem potrošniški kresit in mi vrže na potrošniški kredit.

A kdo ve kdo je razvil to? Slovenska firma mogoče?

To bi moral dat na vse te kompleksne vladne portale, kjer je na terabajte informacij!

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Nekaj na to temo delajo na IJS, nekaj tisti Švedi, ki so pripravili davčno Vido, verjetno najmočnejši pa so pri Amebisu (prej omenjeni Klepec). Kdo pa je to delal, pa ne vem. Bodo pa te stvari res zanimive.