Volitve - obvestila po pošti

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Danes sem dobil po pošti od Državne volilne komisije obvestilo, kje in kdaj lahko volim
smile-1.gif

Poanta je v tem, da je ta njihov dopis za oceno 5+. Za vikati.
Ob strani sem lepo odtrgal, brez težav, lepo razgrnil, in prebral. Brez slabe volje, kot recimo vsakokrat, ko kaj dobim od recimo NLB, pa še od koga.
Kaj je zdaj to, a se to tiska v tujini ali je cena tako divja, da so naredili TIP TOP?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.309
7.054
113
Sem enako razmišljal...zakaj se meče denar v to...ampak pomoje je zadeva financirana iz EU...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
če se zaradi bolezni ne morete osebno zglasiti na volišču...pri svoji okrajni volilni komisiji (na sedežu upravne enote) uredite vse potrebno za glasovanje na domu.

confused-1.gif

Če je kdo recimo na smrt bolan in se ne more premaknit s postelje kako bo šel na UE uredit, da bo lahko volil, če sploh ne more do UE zaradi bolezni
confused-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.616
4.572
113
50
Na sončni strani ALP
Danes me je pacient z zvočniki na strehi skoraj povozil na cesti.
jezen.gif

Potem mi je pomolil listek, da se bom lažje odločil koga NE volit...
bonk.gif

Banda ciganska...
stupid-1.gif

A obstoja kakšen zakon glede zvočnega oglaševanja iz avta?!
17758-icon_confused.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.557
5.120
113
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:Danes me je pacient z zvočniki na strehi skoraj povozil na cesti.
jezen.gif
Meni se zdi, da za te volitve sploh ni nobene volilne kampanje. Opazil sem nek mali plakatek za SD (mogoče), sicer pa nikjer nič. TV-ja v maju verjetno sploh še nisem gledal, jumbo plakatov pa na moji trasi nisem videl, radijske postaje, ki jih poslušam v avtu pa tudi nimajo nič reklam.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.557
5.120
113
Po mojem stranke morajo kupčkati denar za državne volitve. Te so precej bolj pomembne.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Jaz pa videvam samo Mencingerja - radio, tv - tudi prime time. Zanimivo, glede na to, da del kandidatov od PS sploh ni več v isti stranki
smile-1.gif

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
če se zaradi bolezni ne morete osebno zglasiti na volišču...pri svoji okrajni volilni komisiji (na sedežu upravne enote) uredite vse potrebno za glasovanje na domu.

confused-1.gif

Če je kdo recimo na smrt bolan in se ne more premaknit s postelje kako bo šel na UE uredit, da bo lahko volil, če sploh ne more do UE zaradi bolezni
confused-1.gif

Mislim, da to lahko uredijo tudi svojci/skrbniki ...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.736
6.505
113

Tole je ponudba. Obkroži se številko liste. Lahko se dodatno obkroži še osebo na listi, za preferenčni glas (sicer gredo glasovi po vrstnem redu na seznamu).