Citat:
Uporabnik paci pravi:
Danes smo dobili dopis ,da sporočimo površino streh s katerih se odteka voda v kanalizajijo.
Očitno bodo začeli zaračunavali še deževnico .Kaj se bodo še spomnili???
Sicer se ne sekiram prav dosti ,ker imama za to ponikvalnici in se voda steka v zemljo.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
In meni so se na forumu smejali, ko sem govoril o tem.
Dvorišča ne omenjajo v dopisu?
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Danes smo dobili dopis ,da sporočimo površino streh s katerih se odteka voda v kanalizajijo.
Sicer se ne sekiram prav dosti ,ker imama za to ponikvalnici in se voda steka v zemljo.
Ne skrbi, bo kmalu kaj takega. Jasno v smislu povečanih toplotnih izgub preko steklenih površin-opa bolj onesnažuješ z ogrevanjemCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Nič novega. Pred kakim stoletjem so že kasirali davek na okna.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Močvirniki![]()
...
jebe se vsem za vas![]()
ki ste vi za cajtom, ...mi smo več ko pol leta pred vami,....zdaj smo že na stopnji, ko plačujemo večje položnice na račiun praznjenja greznic....Citat:
Uporabnik paci pravi:
Aha... dons mamo NLCitat:
Uporabnik capl pravi:
ki ste vi za cajtom, ...mi smo več ko pol leta pred vami,....zdaj smo že na stopnji, ko plačujemo večje položnice na račiun praznjenja greznic....Citat:
Uporabnik paci pravi:
ka v Lublani novo leto septembra praznujeje?
eh , to pr nas delamo cele dneve,.....če se mi pa kdaj zahoče to delat z grdimi babami, pa mogoče res pridemCitat:
... jede se, pije i i kara se svaku veče... pa brate navrati malo u Metropolu![]()