Vodni park Bohinj

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Bil danes tam. Eno veliko sranje.

V savnah placa za 10 ljudi. V veliki savni se lahko naenkrat savnaj samo 4 ljudje. Garderobnih omaric polovico ne dela, v vodnem parku vse natlačeno, stoli plastični, neudobno in grdi ko [censored], predvsem pa postavljeni na vseh mogočih prehodih. V garderobah samo 4 (!) kabine za preoblačit, toplo vodo moraš pod tuši iskat ( če sploh najdeš tuš ki normalno dela )... Po vseh ploščicah drsi kot na ledu, vpričo mene so ljudje cepali po tleh kot muhe. Skratka, razčefuk na celi črti.

Obisk priporačam
bonk.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
a to si opisal večino "vodnih parkov" pri nas.

drugače me v bohinju ni bilo že 2 leti.ponavadi sem šel v soboto zvečer ko sem bil skroaj sam na celem bazenu.savne se mi zdijo luštne sicer pa noena savna ni ql če je preveč folka notri zato se predno grem v savno pozanimam o gužvi.drugače pa top savna zame je v harmoniji v mengšu

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Priporočam Terme Snovik. Majo kar lepo zrihtano! Sicer pa primerjat z Bohinjem ne morem, ker še nisem bil notri.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
To verjamem. Sploh če so to neka stara kopališča. Samo ta vodni park je NOV. Je pa v takem stanju, da bi jih bilo lahko sram, kaj oglašujejo in kaj ti potem nudijo...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Priporočam Terme Snovik. Majo kar lepo zrihtano! Sicer pa primerjat z Bohinjem ne morem, ker še nisem bil notri.

Snovik je fajn. Samo danes sem hotel malo spremembe, pa bi blo bolš če ne.
rolleyes-1.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Še kakšen dan počakaj ,da boš videl ali si staknil kakšne glivice ali pa vnetje ušesa potem je pa res sranje...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
S Snovikom imam povezano zanimivo zgodbo... Za neko nagrado sem dobil 2 karti za kopanje in savno. Se neko soboto z drago odločiva za obisk (kakšno leto nazaj) in ob prihodu naju pričaka prazno parkirišče. Bilo nama je čudno, kako lahko imajo tako opevane terme na soboto tako malo obiskovalcev... Prideva do recepcije, kjer nama receptorka pojasni, da je terme prejšnji dan zaprla zdravstvena inšpekcija in da bodo zaprte nekaj dni.
13.gif

Jo povprašam, če je to zaprtje bilo kjerkoli objavljeno, pa odvrne, da so cel petek sporočali to po nekem njihovem lokalnem radiju.
zmaga.gif
Pač še eni, ki jim je internet eden izmed najmanj priljubljenih medijev...

Ampak OK, nama še ni bilo takšne panike, saj sva se pripeljala iz Celja...ob najinem odhodu je prišla družina iz Gorice...
crazy1.gif

Mogoče gojim mojo zamero do njih popolnoma neupravičeno in da so drugače super, ampak po tej izkušnji sem se odločil, da se k njim ne vrnem. Nagradne karte so pa že itak propadle...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
To verjamem. Sploh če so to neka stara kopališča. Samo ta vodni park je NOV.
Terme Ptuj so tudi dokaj nove, a so pri notranjih bazenih tako zdrsljive ploščice, da si bi jih jaz upal dati samo na steno v kuhinji, nikar pa na tla, kjer je voda.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
In ostali bazeni. Tudi zato, ker se narod ne stušira pred vhodom v bazen.

Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:

Jaz pa na podlagi take lepe izkušnje ne priporočam. Sicer verjetno osamljen primer, ampak postopanje osebja je bilo malone žalostno. Sem moral sam urediti in neko staro mamo z ležalnikom, torbico in copati vred zapeljati v bazen.

Zahteval denar nazaj in šel domov.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Mam izkušnjo z Čatežom ...odsvetujem obisk vsem. Je prišlo do neke poškodbe, se obnašali kot da se ni nič zgodilo, reševalci se vsi poskrili, skratka poden od podna. O čistoči pa raje nebi...videl marsikaj v bazenih.
uf-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mi imamo pa dobre izkušnje iz Moravskih term - foter si je zvil gleženj zaradi gladkih ploščic, so ga takoj oskrbeli in ko smo prišli čez mesec dni so imeli nedrseče preproge preko drsečih ploščic, čez pol leta, ko smo spet bili tam, pa so bile večinoma vse zamenjane.

Sicer pa zadnje čase zahajamo skoraj samo še v Male Moravce (Mala Nedelja) - za tobogane nam dol visi, ostalo pa imajo. Pa še zelo nizke cene in bolj umirjeno vzdušje. Včasih gremo edino še v Snovik za kak teden, kjer je enako umirjeno vzdušje, konec meseca gremo spet.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Men so moravci tut zakon, sam keri so pa Mali Moravci pa še ne vem. Bo treba raziskat.

Za snovik je pa meni katastrofalno mrzla voda
crazy1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
mmmm hudo. Me samo zanima, je voda res topla. Saj se zavedam, da je čudno vprašanje, ma snovik je meni leden.

Ni potrebno linka ali kaj, to bom sama poiskala, morda veš kje bi se dalo v bližini prespati?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No ja bohinj je malo "razštelan", pač naredili so tako kot so, sedaj je kakšna stvar že dotrajana. V termah snovik pa sploh nimaš tuš kabin recimo.

S(m)o pa ljudje svinje svetovne, zato pa je tako kar se vode tiče pa higiene, zadnjič sem bil v bohinju pa je ene 5 drekcev notri plavalo se mi je vse zagravžalo... samo to ni kriv bazen ampak pač obiskovalci. Aja pa za varnost je slabo poskrbljeno saj reševalec ne vidi nič kaj se dogaja v vodi.

Recimo o mentaliteti ljudi ti pove že to, da so vse, ampak res vse igrače, šlaufe, rokavčke... skratka vse kar je bilo, v nekaj letih ljudje uničili. Sploh mi ni jasno kako
bonk.gif