Vlom v avto - MB

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Zdravo!

Samo tak, danes ponoci, v zaprto garazo (dvizna vrata), manjsi blokec, 12 enot, 2 se prazni, 12 parkirišč, vlom v 2 avta. Meni in sosedi.

vlom preko zadnje leve šipe, poškodoval tudi lak in barvo na okviru, pri sosedi sovoznikovo steklo.

Meni odnesel star prenosnik, kateri je bil v prtljažniku - za VAG-COM.
smile-1.gif
, čeprav še na njemu laufala sedemka. Odprl mi je tudi vse predale, iz sovoznikovega odnesel tudi pol litra vode in 2x bounty čokoladico.

Mater jim jexxx Drogi Portorož, samo letanje imam sedaj, pa cenilec, pa servis, nimajo nadomestnega, ...

Samo cajt ti gre.

Sem moral nekaj napisat.

Lp,

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Že tudi sam to doživel pred leti.......odnesli vse kaj ej blo v avtu. Glavni motiv jim je blo ozvočenje, ampak zmanjkali so tudi neki pliškoti, cigareti, žvake, itd....
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
v nedeljo na bolšaka boš ziher srečal svoj laptop pa Vag-com kabel.
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Kje so ti not vsekali v garažo čez dvižna vrata? A je to sploh možno da "vtrgajo" gor vrata? Jaz imam sicer doma Hörmannova pa ni ravno nekega uspeha če poskusiš kaj mrdat...?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.025
11.148
113
identična zgodba se zgodila kolegu 14 dni nazaj. manjši blok, garažna hiša, v avtu je imel samo staro jakno (na vidnem mestu). zlomli sovoznikovo steklo, odnesel to jakno pa vse predale odprl noter je bil pa kot zanalsc en garmin...po mojem je to delo eno in istega..

Policija vzela odtise pa to?

Tega tipa dobit, pa s kladivom členke poravnat. nič drugega.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
plexix, pa ne da si moj sosed na h.vojka? sožalje. jaz mam avto vuni, pa na srečo (trkam na les) ni blo nič. bo treba radio začet ven jemat ...

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Zdravo!

Jep, rdeči blok (novi).

Ne vemo kako je prišel noter, neke sledi so vidne na prvem vhodu, ampak policija ni nič našla. Prstnih odtisov niso jemali, ker tako baje delajo vsi v rokavicah, razez, če bi bili kakšne sledi od krvi.

Ali že mogoče obstajajo kakšne naprave, katere lahko odpreje dvižna vrata? Tako kot npr. imaš daljinec harmony, kateri ti podpira vse TV aparate?

Lp,

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.025
11.148
113
ja pri znancu sta si vzela čas in vse počopičarila, sploh ker je bil odprt predal, ki ga on ni odpiral ze x let :D v tem stilu..bilo pa je na Koroški cesti se mi zdi

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Oh malenkosti, jst sm v fužinah vsega vajen, sm en mesec 2 avtoradia zamenjal, skupaj v teh letih pa že ene 7
smile-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Veliko je teh zgodbic iz garaz pod bloki oz. jih je vedno vec. Je bolj varno pustiti avto pred blokom, zato se mi zdi obiranje denarja, da mores ob stanovanju nujno dokupiti garazo (naj uredijo se varnost).

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Ali že mogoče obstajajo kakšne naprave, katere lahko odpreje dvižna vrata? Tako kot npr. imaš daljinec harmony, kateri ti podpira vse TV aparate?

Lp,

Gasilci mamo take daljince, da odprejo taka garažna vrata v parkirnih hišah pa potopne količke in rampe

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.392
5.666
113
Ma te đanxsi so postal pravi mojstri.....kolegu v štepcu pred leti v golf2......kulturno odpru vrata...ker v golf2 se pač da.....vzel avtoradio k je bil vredn 5eur....pa zapru vrata nazaj....brez ostale škode...

Kolega reku....sam da mi ne pride škode nazaj delat k mi je tak krš od radia uzel (roštilj-kasetar pol knofov sploh ni delal)
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Ja potem bo pa troflo psa ki ti bo scal v avto, najprej boš na glavi imel lastnika psa, ki bo znal povedati koliko tisoč evrov je bil vreden njihov bolhatrans, pa še društvo proti mučenu živali.Pa si pečen.
hysterical-1.gif