Vlaženje tobaka...

Gagagaga

Pripravnik
13. mar 2012
49
0
6
Kadim tobak Drum svetlo moder in zelo hitro se mi suši in izgublja aromo . Zanima me če obstaja kar koli kar bi vlažilo tobak ? Zanima me tudi kater tobak kadite in katere rizle uporabljate. Jaz uporabljam smoking modre, bil sem zelo zadovoljen z njimi zdaj pa se mi kar pogosto odlepijo med kajenjem (zdi se mi da izgubljajo na kvaliteti..)
smile-1.gif
Kar pogosto izgubljam živce.. Hvala za odgovore :D

Gagagaga

Pripravnik
13. mar 2012
49
0
6
Kadil sem cigarete kar nekaj let, pred kake pol leta pa je nastopila manjša kriza in sem začel motat..
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
Kadim tobak Drum svetlo moder in zelo hitro se mi suši in izgublja aromo . Zanima me če obstaja kar koli kar bi vlažilo tobak ? Zanima me tudi kater tobak kadite in katere rizle uporabljate. Jaz uporabljam smoking modre, bil sem zelo zadovoljen z njimi zdaj pa se mi kar pogosto odlepijo med kajenjem (zdi se mi da izgubljajo na kvaliteti..)
smile-1.gif

Kos ali 2 jabolke k tobaku čez noč baje pomaga.

Gagagaga

Pripravnik
13. mar 2012
49
0
6
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
smile-1.gif

Kos ali 2 jabolke k tobaku čez noč baje pomaga.

Hvala. Bom probal upam da bo pomagalo
smile-1.gif
.

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
pa ne pretiravat z jabolki,ker bo potem preveč vlažen in se ne bo dobro kadil. mali košček povsem zadostuje.