Vlak Logatec Ljubljana

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
V okolice službe so nam začeli na veliko natikat lisice na avte. Če pravočasno ne prideš in si na premajhnem parkirišču ne zagotoviš prostora imaš kar veliko možnost, da dan končaš z iskanjem redarjev in s položnico.
Ker imam od službe do železniške postaje dobrih 5 min pešačenja bi bilo za probat tudi prevoz z vlakom. Sicer bi imel avtobus bližje doma ampak to sem probal dvakrat ko sem imel avto na servisu. Zjutraj je gor kup srednješolcev in hitro končaš s kakšnim ruzakom v roki medtem ko oni tipkajo po telefonu.
Zamima me predvse kako se vlaki držijo voznih redov (avtobusi se jih pač bolj slabo zaradi gužve na cesti). Res pridejo v tistih 35 do 40 min? Pa predvsem kakšna je kaj gužva na vlaku predvsem zjutraj ob 6.30. Se da normalno vsesti? So vlaki znosno čisti ali rabiš delavno obleko?

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Na vlaku, za katerega sprašuješ, ti lahko povem, da se da vedno normalno sedeti. Običajno so kar točni, mogoče imajo včasih kakih 5 minut zamude iz postojnske smeri, načeloma so pa točni. In seveda so čisti. Bolj kot LPP busi. Očitno se že dolgo nisi peljal z vlakom.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Ja zadnje je bilo še v srednji šoli, ko sem šel na morje. Daljna zgodovina!!

Bom probal en dan. Hvala za info!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Iz prve roke
grin1.gif
vlak ob pol sedmih zamudi morda par min, pa še to največkrat v primeru, če je kupejc. V Logatcu se da še usesti normalno, na čase je malo več hrupa zaradi določenih osebkov, načeloma je pa kar u redu. Pa čisto u redu čisti so. 7:10 je vlak že v Lj.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Regionalni vlaki so kar točni zamujajo mogoče za največ 5 minut proti koncu ponavadi zaradi tega ker čaka na večjih postajah, da se folk zgužva gor in dol. ICS ni še zamudil nikoli razen 1x ko je bil en plaz pa se je peljalo z busom. Mednarodni pa so zadnje čase presenetljivo malo zamujajo za največ 20 minut se spomnim leta nazaj ko ga ni bilo tudi po 2-3 ure