Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
a je že kdo probal vlagati sadje/zelenjavo, ne da bi uporabil sladkor oz. kis?
se pravi, da se zadevo samo pasterizira. Koliko časa bi to zdržalo da bi bilo še uporabno?
Citat: Uporabnik skorpy pravi:
a je že kdo probal vlagati sadje/zelenjavo, ne da bi uporabil sladkor oz. kis?
se pravi, da se zadevo samo pasterizira. Koliko časa bi to zdržalo da bi bilo še uporabno?
Citat: Uporabnik skorpy pravi:
a je že kdo probal vlagati sadje/zelenjavo, ne da bi uporabil sladkor oz. kis?
se pravi, da se zadevo samo pasterizira. Koliko časa bi to zdržalo da bi bilo še uporabno?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.