Viza Kitajska...

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
...torej kako ste reševali problem s plačilom le te?

-------------------
Vizo lahko s pick-up potrdilom, ki ga dobite ob vložitvi vize, prevzame druga oseba. Plača se ob prevzemu, plačilo je mogoče le z debitno kartico Maestro. Če se vizo izda po normalnem postopku, vam zaračunamo 60 evrov. Lahko prosite za hitri postopek in vizo prevzamete v dveh delovnih dneh. Za hitri postopek je doplačilo 25 evrov.
-------------------

Kje pa naj dobim to "vesoljsko kartico"?

Hvala.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Ne poznam odrasle osebe, ki ne bi imela navadne bančne kartice (maestro). Živiš v Sloveniji ali pišeš tole s kakšnega osamljenega otoka? :sprasujemse:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
A lahko dobimo kak link do te strani kjer kupuješ vizo?

Tudi jaz mislim, da je keč zgolj v debetni kartici, da oni ne rabijo provizije plačat. Naredi si N26 račun, meni je trajalo slab teden, da je bila kartica doma.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.636
4.367
113
Ja samo tam je master card.

Na delavski hranilnici si odpri trr. Za tista 2 eura na mesec ne boš umrl.

• Všeč mi je
Reactions: Emaster

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
99,9% sem prepričan, da je pogoj debetna kartica - jim pa lahko pošlje mail in jih vpraša - ziher vedo več kot mi tukaj. Lahko mu tudi dajo TRR in jim plača z bančnim nakazilom. ;)

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
99,9% sem prepričan, da je pogoj debetna kartica - jim pa lahko pošlje mail in jih vpraša - ziher vedo več kot mi tukaj. Lahko mu tudi dajo TRR in jim plača z bančnim nakazilom. ;)
...glej, sem pismen in imam nekaj izkušenj. Samo ta kartica in nobeno nakazilo, cash, zlato,...Verjami mi da ne sprašujem kar v 3 dni...

Delavska bo rešitev...

Priponke

• viza.JPG
    viza.JPG
    37 KB · Ogledi: 171

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Lahko si 100X nadut in mimogrede nesramen, ampak vprašat pa ne znaš!

Fakt je, da je Maestro bolj ali manj avt in banke imajo drugačne debetne kartice, kar je edini keč pri takem plačevanju, ker pri plačilu z debetno kartico oni ne plačajo provizije.

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
LOOOOL ali še bolje ljubi bog. Tole je za v rubriko "Saj ni res, pa je"
Ni mi dalo miru, pa sem poklical na kitajsko veleposlaništvo v Ljubljani.
Povedali so, da pri njih to pač tako je da IZKLJUČNO Maestro debetna kartica velja. Ne gre z Visa debetno, ne gre z Mastercard debetno, ne gre s kreditno, ne gre z nakazilom in ne gre z gotovino. (skoraj dobesedno besede mojega sogovornika na drugi strani)
...je rekel, da pač naj nekoga najdem, ki ima Maestro...
Ja, takle imamo pač...

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Ne poznam odrasle osebe, ki ne bi imela navadne bančne kartice (maestro). Živiš v Sloveniji ali pišeš tole s kakšnega osamljenega otoka? :sprasujemse:
Imam Visa kreditno, visa debetno, visa prepaid, Mastercard debetno, Mastercard kreditno. Ja, pač nimam Maestro ker je nobena od bank pri katerih sem, ne ponuja - bi mi pa jo čisto ustrezalo imeti. Živim v Sloveniji že 48 let.
...ja, pa tudi nihče v moji najožji družini nima Maestro...

19. jul 2007
2.890
1.605
113
Maestro je bolj sistem kot pa "kartica". Lastnik je MasterCard in MasterCard "kartica" je sistem kreditnih kartic od MasterCarda in Maestro "kartica" je sistem debetnih kartic od MasterCarda. Maestro "kartica" je v narekovajih, ker so večinoma kartice izdane s strani banke ne pa MasterCarda (ali VISE, …) direktno.

In je kar nekaj debetnih kartic, ki so v sistemu Maestro, pa ne piše gor Maestro, ali celo nimajo stiliziranega znaka Maestro (rdeči in modri krog).
Mastercard debetna kartica (za katero praviš, da jo imaš) je zelo verjetno kar Maestro debetna kartica.

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Maestro je bolj sistem kot pa "kartica". Lastnik je MasterCard in MasterCard "kartica" je sistem kreditnih kartic od MasterCarda in Maestro "kartica" je sistem debetnih kartic od MasterCarda. Maestro "kartica" je v narekovajih, ker so večinoma kartice izdane s strani banke ne pa MasterCarda (ali VISE, …) direktno.

In je kar nekaj debetnih kartic, ki so v sistemu Maestro, pa ne piše gor Maestro, ali celo nimajo stiliziranega znaka Maestro (rdeči in modri krog).
Mastercard debetna kartica (za katero praviš, da jo imaš) je zelo verjetno kar Maestro debetna kartica.
Ok, torej praviš da dam avtorju začetka te teme mojo MasterCard debit kartico in bo to na ambasadi delalo?
...čeprav je gospod z ambasade danes eksplicitno rekel da tudi MasterCard debit ne bo delovala?
Zadeve tako dobro poznaš, da si pripravljen ti s tvojo Maestro kartico (verjetno jo imaš?) iz svojega žepa plačat strošek teh viz, če moja MasterCard debit ne bo sprejeta? :sprasujemse: ;):)
...začetnik te teme se bo vendarle moral v eno smer peljati 120km po to vizo...

Priponke

• mastercard debit.jpg
    mastercard debit.jpg
    59,1 KB · Ogledi: 157