Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ce velja zadeva ista kot prej... potem ja... legalno si pokrit... tus cifra bo po mojem znala prjet...
jaz osebno odsvetujem visto... dela prepocasi (na DOBRI masini), ne dela par zadev (npr. star BS player brez reklam) pa se nadlezen je s tistimi svojimi opozorili (ste prepricani, ste res prepricani, ste 100% preprciani... a ste res prepricani... res zelite to in to...) da lahko samo spremenis eno bedasto nastavitev...
priporocam upgrade na XP
Citat:
(ste prepricani, ste res prepricani, ste 100% preprciani... a ste res prepricani... res zelite to in to...) da lahko samo spremenis eno bedasto nastavitev...
Citat:
ce velja zadeva ista kot prej... potem ja... legalno si pokrit... tus cifra bo po mojem znala prjet...
jaz osebno odsvetujem visto... dela prepocasi (na DOBRI masini), ne dela par zadev (npr. star BS player brez reklam) pa se nadlezen je s tistimi svojimi opozorili (ste prepricani, ste res prepricani, ste 100% preprciani... a ste res prepricani... res zelite to in to...) da lahko samo spremenis eno bedasto nastavitev...
priporocam upgrade na XP
Citat:
Pozdravljeni,
Trenutni postopek uveljavitve downgrade pravice za končne uporabnike Windows Viste Business/Ultimate(OEM) v Windows XP Professional (OEM).
Za uveljavitev downgrade pravice (od končne stranke) potrebujemo naslednje podatke:
Dokazilo o nakupu operacijskega sistema. Kopija veljavnega računa iz katerega je razvidno da gre za Windows Vista Business/Ultimate (OEM software).
Ime in priimek stranke
Telefonska številka
Elektronski poštni naslov
Tip računalnika (HP, Dell, …
Ključ izdelka operacijskega sistema Windows Vista Business/Ultimate (Product Key)
Te podatke nam (stranka) pošljite po faksu (01 583 69 11) ali elektronski pošti (Aktivacije@microsoft.si).
Novo kodo (stranki) posredujemo po elektronski pošti ali po telefonu.