Citat:
Uporabnik halo007 pravi:
Odvisno kje.
Mi imamo za 20 poslovnih dogodkov na mesec 75 evrov + ddv. V ceni so še bilance, pa tudi program miniMAX. Velja samo za mlada podjetja. Je pa res, da je ta cena relativno nizka, če je več dela, se mora cena malo povečat.
Ni vseeno, ali imaš 100 izdanih računov, ki so vsi po istem kopitu, ali paCitat:
Uporabnik darjan pravi:
Hm...saj za računovodjo je vseeno kakšen račun je, al vhodni al izhodni, samo DDV vpiše v drugo polje, ali se motim ?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
hm..zanimiv...
sp... nekaj dogodkov mesečno..do 20, obračun ddv, komplet plačevanje vsega, niti nimam dostopa do računa, bilanca vsak mesec..100+ddv, plus 300+ddv za zaključek leta
doo, 50 do 100 računov, 15 plač, ddv, brez plačevanja..500+ddv
doo, isto, 5 plač, isto..300+ddv
na sp me lupijo očitno
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
100+ddv d.o.o. dvostavno, 80-100 izdanih, 30 prejetih, 1 plača, potni...
Bolj old-skool računovodja. Grem zdaj na drugega, ker ponuja tudi dostop do Minmax, cena še malenkost nižja.
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Ni vseeno, ali imaš 100 izdanih računov, ki so vsi po istem kopitu, ali paCitat:
Uporabnik darjan pravi:
Hm...saj za računovodjo je vseeno kakšen račun je, al vhodni al izhodni, samo DDV vpiše v drugo polje, ali se motim ?
100 prejetih računov, ki so vsi različni. (telefon, elektrika, najemnina, bencin, cestnina, kupljena roba, plačana storitev, popravilo poslovnega prostora,...)
Če je ceneje, še ne pomeni da je storitev zato slabša. Nek neroden računovodja lahko za tvojo firmo uredi vse v 4 urah na mesec, nekdo pa porabi 5 ur, pa imaš že tukaj lahko 20% razlike v ceni. Lahko oba naredita delo perfektno, pa je en picajzlek, ki 3x obrne vsaki list.Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj pa zaupanje racunovodstva, fluktuacija zaposlenih..a je vse tistih 20e ceneje?
Ti zgoraj povezuješ zaupanje s ceno. Ni ravno neke povezave vmes ...Citat:
Uporabnik softi pravi:
vse to mi je jasno. govorim o zaupanju.
ZAUPANJE..koliko to stane in kako veš, da ga imaš