Visa - nova kartica - vrnjen denar

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Imam eno vprašanje in sicer me zanima naslednje. Naročil sem artikel preko spleta, ga poslal nazaj in sedaj sem dobil mail, da bo denar vrnjen nazaj. Problem pa je sledeč. V tem času sem dobil novo kartico Visa, z drugo stevilko, a še vedno je vezana na enak TRR. Bom prejel denar ali ne?

Hvala za info
rolleyes-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Potem pomoje ne moreš dobit, če je druga številka?

Sporoči v firmo da imaš novo kartico z novo številko. Če bodo upoštevali...

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Je pa na stvari tako, da imam obračunsko obdobje 18. v mesecu in sem s staro kartico se plačeval, tako da bom dobil tudi račun še za prejšnjo kartico. Je možno, da se pri njih to še evidentira?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Povprašaj še banko. Mi je pa čudno, ker kolikor vem, imam jaz na visi že vseskozi isto številko računa, samo kartico menjajo...

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Sem poslal mail, da imam drugo številko in dobil tale odgovor: As long as the card account is still open, the refund will still be accepted back to the card details on this order. The refund will only fail when the card account is closed.

Torej, potem takem bi naj denar prisel ali ne? Ce je vezan na TRR?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
NE.

Ce ti ta stara stevilka ne velja vec, potem ni variante da ti vrnejo.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Pravkar klical na center za uporabnike za Viso in so mi rekli, da bo denar prisel na TRR? Čeprav se mi to se ni nikoli zgodilo mi je referent na telefonu tako zatrdil...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Bom ugibal, da to, da so ti staro kartico "ukinili," v resnici pomeni le, da z njo ne moreš več plačevat, sicer pa "virtualno" še nekaj časa obstaja ... In bi šlo vračilo denarja skozi.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.497
5.790
113
Sem mel enak primer. Samo na mastercardu. Kartico zgubil in blokiral. Prisla nova in cez par dni klic iz banke ce pricakujemm nakazilo na staro kartico. Sem povedal da mi bojo vrnili kupnino. Naslednji dan je bil trenutni promet na kartici nizji za vrnjeno kupnino

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Pravkar klical na center za uporabnike za Viso in so mi rekli, da bo denar prisel na TRR? Čeprav se mi to se ni nikoli zgodilo mi je referent na telefonu tako zatrdil...

Mi zaupaš katera banka?

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
itak bo denar prišel na TRR, saj z njim plačuješ obveznosti za Viso. številka na kartici pa je bolj virtualnega pomena - drugače bi bilo, če bi menjal še trr številko

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:

Mi zaupaš katera banka?

NKBM

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
itak bo denar prišel na TRR, saj z njim plačuješ obveznosti za Viso. številka na kartici pa je bolj virtualnega pomena - drugače bi bilo, če bi menjal še trr številko

Sem že dobil večkrat "vrnjeno vsoto" nazaj in se je to poznalo le na kartici. Nisem nikoli dobil direkt na TRR.