Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
3 tedne po USA in nekaj tisoč € ni bilo nobenega problema, edino preden greš se na tvoji banki pozanimaj da nimajo USA v rizični coni oz. da ti naredijo izjemo če jih imajo
Jaz imam Viso (prepaid) od Banke Koper. Na njej tudi piše da je Electron, a v UK do sedaj s plačevanjem z njo nisem imel. Je pa tako kot je rekel SCSiii imajo nekatere banke USA na črni listi zaradi neupoštevanja nekaterih EU zakonov glede posredovanja denarja ali nekaj podobnega...
Ja dela brez problema... edino kar je mene presenetilo, da na nekaterih nakupnih mestih sploh ni bilo potrebno otipkat PIN-a za avtorizacijo, sam podpis je bil potreben.
Največja fora je pa v tem, da mi je bilo v banki razloženo, da kartice ni mogoče uporabiti brez PIN kode... zato sem bil toliko bolj začuden, ker je avtorizacija uspela.
Dokler niso na Mastercardu pred kakimi tremi leti uvedli čipa, si lahko na Petrolovih pumpah plačeval na avtomatih brez da bi kaj podpisoval.
Dokler ima kartica poleg čipa še magnetni trak, gre avtorizacija tudi preko traku, brez PIN-a.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.