Iskal sem nek program, ga našel, prenesel in ga potem kljub opozarjanju antivirusnega programa, da je not nek trojanec razširil in namestil(prej sem brihten kot sem seveda še izklopil AV program).
Zbrisal mi je praktično vse s čimer bi si lahko pomagal rešiti problem.
Pri obnovitvi sistema mi je očitno pobrisal vse starejše obnovitvene točke-se da kje ročno najti to obnovit veno datoteko in jo potem zagnati?
Ne morem zagnati msconfig,
ne morem narediti varnega zagona pa sem poskusil praktično z vsemi Fji,
antivirusni se mi sploh ne naloži, novih programov tudi ne morem nalagati-enostavno prekine nalaganje.
Če ima kdo kakšen nasvet kako bi vsaj za silo usposobil računalnik mi naj prosim pomaga.
Delal sem že vse možno z računalnikom pa mi ga je prvič uspelo tako uničiti-mislil sem, da nek trojanec ne more narediti tako škodo-hotel sem naložiti program in potem z AV programom odstraniti trojanca, ki bi ga morda namestil pri namestitvi programa.
Že vnaprej hvala za pomoč.
Zbrisal mi je praktično vse s čimer bi si lahko pomagal rešiti problem.
Pri obnovitvi sistema mi je očitno pobrisal vse starejše obnovitvene točke-se da kje ročno najti to obnovit veno datoteko in jo potem zagnati?
Ne morem zagnati msconfig,
ne morem narediti varnega zagona pa sem poskusil praktično z vsemi Fji,
antivirusni se mi sploh ne naloži, novih programov tudi ne morem nalagati-enostavno prekine nalaganje.
Če ima kdo kakšen nasvet kako bi vsaj za silo usposobil računalnik mi naj prosim pomaga.
Delal sem že vse možno z računalnikom pa mi ga je prvič uspelo tako uničiti-mislil sem, da nek trojanec ne more narediti tako škodo-hotel sem naložiti program in potem z AV programom odstraniti trojanca, ki bi ga morda namestil pri namestitvi programa.
Že vnaprej hvala za pomoč.