Viktorji...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
... pa kaj so se pred oddajo cepili proti zabavnosti?

Tale Pižama in ona poleg.

Pustil sem 15 minut, ampak le zato, ker se v bistvu za PC-jem bil.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Audiæ je car.

Škoda ker ni hilde na podelitvi
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.191
1.974
113
Emona / Carnium
Audiæ se bere kot ljubkovalno ime za Audi 80
evil.gif

Model mi je sicer totalno antipatičen. Ampak ta, z darilom od "njegovih od dol in od tu", mi je bila huda. Balls of Bosnia
evil.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Avdiču pa kapo dol za tole danes. Pozitivno presenečen, bravo!

B81

22. jul 2007
37.960
11.115
113
Čudno, kako so možna taka različna mnenja. Gledal ravno 5 minut, ko je omenila, da imajo ene problem zaradi prevelikih jošk in jih naramnice tiščijo...mislim fore full...

hgard

Guru
22. jul 2007
4.099
591
113
Fora je bila v tistem kar je potem pižama rekel.

Hribar je bil pa že fejst okrogel
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Na prve dve-tri fore publika niti trznila ni (jaz tudi ne). Kot v kaki cerkvi, ko vsi čakajo, da bo že enkrat konec...

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Ne razumem in nebom razumel. SPET tečen RADIO CENTER, ma kaj je to nagrada za tisti radio, ki si naredi najboljšo reklamo in najbolj gnjavi poslušalcem naj glasujejo ali je reklama za dejansko najboljši radio ?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
gledal sem 10 minut..in ja, sam sebi grem ze posteno na zivce da ne vidim v nobeni naši stvari nič zanimivega nič zabavnega

- prav grd, nezanimiv, neduhovit voditeljski par
- prisiljeno duhovičenje tistih, ki povedo nominacije
- prisiljeno pameten govor dobitnika
- bruhanje.

to so viktorji na kratko, po mojem

ugasno.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Ne razumem in nebom razumel. SPET tečen RADIO CENTER, ma kaj je to nagrada za tisti radio, ki si naredi najboljšo reklamo in najbolj gnjavi poslušalcem naj glasujejo ali je reklama za dejansko najboljši radio ?
Nagrada je menda za najbolj popularen, ne najboljši radio. Tu pa pride v poštev, kot sam praviš, reklama, ki pa nima neke povezave s kakovostjo.
Ista zgodba velja za viktorja za spletno stran - najpopularnejša naj bi bila, ne najboljša.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Ena stvar je jasna - s to žensko si ne želim igrati pokra.
wink-1.gif
Zasluži si nagrado za pokerface leta. Uspela se je celo prisiliti, da je Avdiču zaploskala, ko jo je pičil.
Naj ji zdaj PRovci še povedo, da bo naknadno jokanje pokvarilo vtis, da je provokacijo razumela.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Sm slučajno vidu bl konec in gledal glih ene 5 minut, ravno ko je usraneta dobil Romih. Zakaj že za tv osebnost, a nima sam tist na zdravje model? No, ubistvu me ne zanima, glih to sm ujel, pa mi ni blo jasn zakaj je on tv osebnost. Skratke v 5 min se mi je zdel use skup, kot ena posiljena zadeva, neko zbijanje ''nepredvidljivih'' šal na silo in zadeva, ki bojda mora bit vsako leto, kot misice, ema, ... bruh.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.191
1.974
113
Emona / Carnium
Avdiæ je prišel na oder z darilno vrečko. Za vsakogar je imel nekaj. Potegnil je 5€ in rekel: "to je za KK. Loh zviješ" in bankovec navil v rolo
grims-1.gif

Imel je še Edigs za JJ, Salamonca z označenimi nezazidljivimi parcelami za Zokija. Za konec je iz vreče potegnil sredinca za Hildo Tovšak.