viktorji 2012

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.142
11.227
113
na kratko, vleklo se ko čreva, sej verjetno ste gledali, veliko prisiljenega humorja, slo klasika.

drugače pa, naša estrada ki pride na gala večer

http://www.siol.net/scena/druzabna_kronika/2013/03/viktorji_2012_toalete_znanih_slovenk.aspx

bonk.gif

serijsko neumni

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ne razumem, zakaj sploh še obstajajo viktorji.

Kaj imamo v slo? rtvslo in foptv...

In pol se tile med sabo dajejo, kdo je jaæi.

Negledljiva zadeva + neumna, zanimivo, da je bila letos na JanšaTVju.

Tale SiolTV je očitno pred totalnim potopom.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.099
590
113
Zanimivo, da pri 24 ur niso niti z besedo omenili viktorjev. Verjetno užaljenost, ker so jih v glavnem pobrali drugi...

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Omembe vredno je samo Valič in Avdiæ, ter Kobal, ki me je zelo zelo presenetil. Ponavadi zabluzi, ampak tokrat
zmaga.gif

Ostalo kot vedno zeh, zeh

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Zanimivo, da pri 24 ur niso niti z besedo omenili viktorjev. Verjetno užaljenost, ker so jih v glavnem pobrali drugi...

Heh pa res, hvalili so se samo z nominacijami, dalje pa tema: http://www.24ur.com/ekskluziv/...n-24ur-com.html

Je pa bila zato teden dni najbolj udarna novica, da je Matjaž Tanko umrl, pa čeprav so vmes izvolili papeža, Tina je dobila veliki kristalni globus, podpisana koalicijska pogodba...
bonk.gif

Sicer pa ko gledam slike iz prireditve pri tričetrt ljudi nimam pojma kdo so. Kaj šele ko vidim kje Lady in podobne revije. Na naslovnici na veliko ''škandalozno, ta-in-ta v objemu drugega'', jaz pa vprašaj nad glavo ker nimam pojma kdo to je in z mislijo who the fück cares?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

no, men je pa zanimivo, da vam je oddaja že toliko let zeh zeh in brezveze, ampak gledate jo pa še zmeraj... ko bo padla gledanost, bodo padli tud viktorji, tko kot je eurovizija.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
men so bli pa viktorji čist kul. Vem pa da bi vsi vi alterjevci geniji top class standup komiki lahko nardil senzacijo iz viktorjev če bi bli na odru. Nič novega

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne, mi top class geniji se nebi spravili delat takšne prireditve, če nimamo pojma kaj je dober humor. Najhuje je, da so vsi ti modeli prepričani (oz. bolje rečeno njihovi nadrejeni), da so smešni.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.144
1.249
113
42
DOkler SLovenci ne bodo dojel črnega humora in ostrega cinizma bodo vse prireditve dolgočasne. Zdej pa samo čakaš da te en toži ker si naredil šalo iz njega.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Avdič je bil smešen, pa še to ker se on kao lahko dela odkrito norca iz vseh, ker je pač "čefur". Tipični "nigga" style. Dober je bil Kobalj. Najbolj "smešni" so pa ti ki napovejo nominacije in podelijo kipec. Kakšna sila biti smešen za vsako ceno, brez primere.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sicer mene ne motijo voditelji ali pa scenarji, mene moti to, ker se vse "šale" ponavljajo... ni nobene izvirnosti, gledaš 3 oddaje, pa povsod iste fore.

No, tako je bilo včasih, in od takrat ne gledam več, lahko pa da je bilo letos kaj drugače.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Kolk je ta Jana Morelj čudna... bolj čudnih ust še nisem videl

Morelj grozna, tale desna pa res cukrček

A Renata in Primož sta spet skupaj?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Who cares.

Nisem gledal Viktorjev, sem pa slišal, da je nagrado pobral Radio veseljak. Wtf?
hysterical-1.gif

Glede Avdiča pa sem slišal en kup kritik, ki jim verjamem. Avdič je zame en navaden [cenzura], ki služi keš z delanjem norca iz drugih oseb. Pa ni vedno tako nedolžno.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.142
11.227
113
jap, čefurska mentaliteta, vedlin je isti, norca se dela iz drugih, če pa kdo njega kaj, je pa največji užaljenec na svetu.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Who cares.

Nisem gledal Viktorjev, sem pa slišal, da je nagrado pobral Radio veseljak. Wtf?
hysterical-1.gif

Glede Avdiča pa sem slišal en kup kritik, ki jim verjamem. Avdič je zame en navaden [cenzura], ki služi keš z delanjem norca iz drugih oseb. Pa ni vedno tako nedolžno.

Krater media = Stop = Radio Veseljak
wink-1.gif