Vikend - RTV naročnina

Cola

Pripravnik
26. okt 2007
92
1
6
po očetu sem podedoval eno staro brunarico in ko sem na elektru urejal spremembo naslova, kam naj pošiljajo položnice za elektriko, sem po enem mesecu dobil še pošto od RTV, da se izjasnim ali imam na tem naslovu radio ali TV. A ne plačujemo RTV na gospodinstvo ali za vsak dodaten objekt še posebej RTV naročnina?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Za vikend ne plačuješ prispevka. Na rtv.slo si sprintaj obrazec in jim ga pošlji. Ne smeš pa na vikendu imeti stalnega ali začasnega prebivališča.

Cola

Pripravnik
26. okt 2007
92
1
6
Na vikendu nimam ne začasni ne stalni naslov, ampak v obrazcu, ki sem ga dobil piše takole:
...v primeru, da odjemno mesto ni na naslovu, na katerem se že plačuje RTV prispevek, lahko to rubriko izpolnete le, če v prostorih vezanih na odjemno mesto ni nihče niti stalno niti začasno prijavljen za bivanje in tam tudi dejansko nihče ne prebiva (s tem uveljavljate pavšal za vikend)...
Tale pavšal me muči, kaj jim to pomeni?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Jebatga, moramo plačevat da lahko gledamo prvovrstne oddaje kot so mostovi ter hudak, da o posnetkih poročil iz leta 90 ne govorim.
bonk.gif

Cola

Pripravnik
26. okt 2007
92
1
6
tudi meni se dozdeva se dozdeva, da je edino C pravilen odgovor - nimam radia, ne TV.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
maja.sej v vikend ti ni potrebno spustiti nikogar če bi slučajno kdo od rtvja prišel.jaz sem obkrožil C pa so prišli pa sem jih spustil notri.so rekli imate siol tv prijavljenj.sem rekel da ja vendar tvja nimam pa mi niso verjeli.sm jih pač spustil notri pa je videl 2 lcd 22" monitorja priklopljena na comp.sm rekel siol tv se pa pač preko tega rola.je nos povesil in odšel

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.451
3.766
113
Imaš srečo da si imel opravka z zsebo z omejenim znanjem. Pravno formalno se v primeru sioltvja kot TV sprejemnik šteje Amino. LCD monitor ali projektor s tv sprejemniki nimata zveze, ima pa Amino.