ViewRight vtičnik

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.004
171
63
Win 10 64-bit, FF 44.0.2

D3GO (telemach) javlja, da vtičnik ni nameščen, čeprav je. Naredil sem že deinstalacijo pa spet instaliral, ampak nič ne pomaga. Na Win 7 mi je vse lepo delovalo, najbrž pa sem imel tudi starejšo verzijo vtičnika.

Kakšna ideja, kako to poštimati?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.439
422
83
Pred časom sem uporabljal beta verzije FF in sem opazil težave, kot jih opisuješ ti. Pri nadgradnjah (prav tako na beto) je bila vedno loterija ali bo VR deloval ali ne. Simptomi enaki kot pri tebi.

Zaradi tega sem tudi presedlal na stabilne različice, od takrat se težave ne pojavljajo več. Sem pa trenutno na FF 44.0.0, kjer VR deluje b.p.

Ideja - downgrade FF, vsaj za test? Vsaj jaz nisem našel drugega načina kot spremembo verzije FF.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.004
171
63
Saj 44.0.2 ni beta verzija. Sem pa imel instalirano 64-bitno verzijo FF. Zdaj sem instaliral 32- bitno, pa javlja, da je doseženo maksimalno število naprav. Skratka, sranje tale telemach.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Win 10 64-bit, FF 44.0.2

D3GO (telemach) javlja, da vtičnik ni nameščen, čeprav je. Naredil sem že deinstalacijo pa spet instaliral, ampak nič ne pomaga. Na Win 7 mi je vse lepo delovalo, najbrž pa sem imel tudi starejšo verzijo vtičnika.

Kakšna ideja, kako to poštimati?

Glej z IE.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.004
171
63
Ne dela ne s FF ne z IE... v obeh mi javlja maksimalno število naprav, čeprav nisem dodajal nobenega novega računalnika... spremenil sem samo OS iz win7 na win10. Je mogoče v tem problem, da telemach spremembo windowsev zazna kot nov računalnik?

Dovoljenih naprav je 5, jaz pa uporabljam 3... telefon, tablico in PC. Ampak kljub temu pač javlja maksimalno število naprav.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Če se prav spomnim greš na moj.telemach in pobrišeš vse naprave; al je bilo to za bankanet?

Jp, tako je, lahko pa odjaviš / prijaviš eno na mesec, če si zapolnil vse.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.004
171
63
Hudič je v tem, da mi na Moj telemach ne sprejme uporabniškega imena in gesla... kao napačno. In to že kar nekaj mesecev.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.004
171
63
Helpdesk? Čakanje do onemoglosti na prostega študenta, potem pa še ne dobiš nobenega pametnega odgovora.
Vtičnik viewright, kot sem sam ugotovil, ne podpira 64-bitnega FF, ampak kako pa lahko D3GO zazanava 5 naprav, če imam registrirane samo 3, mi pa tudi ni jasno.
Mi je pa še nekaj padlo na pamet... ob instalaciji win10 se zdaj računalnik imenuje drugače kot prej... je lahko težava v tem, da zaradi spremembe imena zaznava kot novo napravo?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.557
2.607
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Helpdesk? Čakanje do onemoglosti na prostega študenta, potem pa še ne dobiš nobenega pametnega odgovora.
Vtičnik viewright, kot sem sam ugotovil, ne podpira 64-bitnega FF, ampak kako pa lahko D3GO zazanava 5 naprav, če imam registrirane samo 3, mi pa tudi ni jasno.
Mi je pa še nekaj padlo na pamet... ob instalaciji win10 se zdaj računalnik imenuje drugače kot prej... je lahko težava v tem, da zaradi spremembe imena zaznava kot novo napravo?

Glavna te¿ava je v prvem stavku ozr. v pristopu reševanja le-te. Vse ostale izhajajo iz nje.

Seveda je "drugi" računalnik, če se drugače imenuje.

In če ti je res muka čakati na helpdesk, da se reši težava s pozabljenim geslom obstaja še tale link: klikenzi

Me pa vedno fascinirajo ljudje, ki se uspejo prijaviti na forum in spraševati za rešitev težav, ki je en klik vstran.
rolleyes-1.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.004
171
63
Imam pač slabe izkušnje z njihovim helpdeskom.
POskusil sem nastaviti tako ime, kot ga je računalnik imel še pod sistemom Win7, vendar javlja enako "napako". Predvidevam, da se torej ravna tudi po MAC naslovu?

Ja, reset gesla bi bila enostavna rešitev, problem pa je v tem, da se je na Moj telemach registrirala sestra in kot zgleda spremenila geslo... trenutno je v tujini bogu za hrbtom, tako da bi resetiran password prišel na njen mail, do katerega pa nimam dostopa.