Videošpon

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hjeee carsko. Ufff pogrešam IRC, tile MSN, FB itd. so čisto neke pussy zadeve
tongue-1.gif

Ampak je pa Jonas tudi car, da je leta 1994 pil Red Bull:

''Red Bull GmbH launched the Red Bull in 1987, which is carbonated and not as sweet as Krating Daeng, the Thai energy drink. Red Bull entered its first foreign market (Hungary) in 1992, and the United States (via California) in 1997.''

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Men je hecno ko nekdo vpraša kako kaj Metka Albreht, on pa reče full fajn, ne veš kaj zamujaš
hysterical-1.gif

Pa k sprašuje tamalga o njegovi matki
hysterical-1.gif

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
A je kdo videl to novo oddajo? Se je kaj spremenil, ali je še vedno tak navihanec kot v mladih letih?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Hjeee carsko. Ufff pogrešam IRC, tile MSN, FB itd. so čisto neke pussy zadeve
tongue-1.gif

Ampak je pa Jonas tudi car, da je leta 1994 pil Red Bull:

''Red Bull GmbH launched the Red Bull in 1987, which is carbonated and not as sweet as Krating Daeng, the Thai energy drink. Red Bull entered its first foreign market (Hungary) in 1992, and the United States (via California) in 1997.''

Ma itak Jonas totalni car, leta 94' mel tahud motor pa avto, pa še babo, takrat bil ikona kako more "jackson" zgledat
smile-1.gif

Pa vedno je mel taboljše teze o biločem, babah, avtih, vsem,... Mi je bil kr nek idol v tistem času...

Kaj se tiče irca pa tak totalni zakon, ko smo uleteli z boti gor pa od fejkanja nikov LEON=LE0N,
res bli hudi cajti, v šoli do 13.30, 14.00 sem že bil online...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Se ti sploh zavedaš kaj delajo 7letni mulci dandanes po internetu? Strese te v kateremkoli špilu
grin1.gif

Itak. Samo takrat bi me pa težko.
grims-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Se ti sploh zavedaš kaj delajo 7letni mulci dandanes po internetu? Strese te v kateremkoli špilu
grin1.gif

Itak. Samo takrat bi me pa težko.
grims-1.gif

Kaj?!
Wolf3d, Doom, kasneje pa Quake?! V šoli so ocene padle zarad teh jebenih špilov, sicer pa vem, da tam
do 18 ure ni blo nikogar na igrišču (takarat sem bival v sklopu 5ih blokov), vsi so doma gnali to špilovje al pa iRC-ali.
bonk.gif

Citat:
Uporabnik keber pravi:
A nisi bil ti takrat star 7 let?
sprasujem se.gif

10
cool-1.gif
, dvolj da mi je blo ene 90% fint jasnih.

Še zdaj se bežno spomnim vseh skrivalnic
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj?!
Wolf3d, Doom, kasneje pa Quake?!
Pri Doomu bi ti mene bolj težko, z dvojko vred. Za Wolfa pa verjamem, ga nisem sploh špilal, je imel (tudi za tiste cajte) prebedno grafiko. Quake pa prezahtevno (s tem, da je bil ta mnogo kasnejši).

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pri kvejku si samo mogo bit hiter in nadrkan. Mi je bil pol recimo dost hujši špil wolf enemy teritori, ko je dost temeljilo na strategiji prodora,
teamski igri in komuniciranju. Kvejk je bil pač rasfukačina.