video težava galaxy ace 2

bander

Pripravnik
7. nov 2009
261
0
16
Ko posnamem s telefonom video mi predvaja samo zvok brez slike. Kakšen posnetek predvaja komplet druge spet samo zvok. Včeraj zvečer sem posnel video in takoj preveril če dela. Predvajalo je vse zvok in sliko. Danes isti posnetek predvaja samo zvok. Kje tiči problem? Hvala

bander

Pripravnik
7. nov 2009
261
0
16
Kaj res noben ne ve kaj bi bilo? Zelo nerodna reč. Ko sem prenesel na računalnik tudi ne predvaja slike. In vse je format mp4.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Imaš kaki app iz marketa za snemanje videjev/slikanje? Možno, da ta nagaja. Drugače pa je verjetno nek hroš v samem androidu. Vse podatke na varno in priporočam hard reset, nato pa ti bo mogoče ponudlo še novo verzijo androida. Vizitka...

Priporočam še google + ace2 + verzija androida ki ga imaš + video error oz. nekaj v tem stilu.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ne...edino da ga povrneš na tovarniške nastavitve..
wink-1.gif

bander

Pripravnik
7. nov 2009
261
0
16
Mi naredi tud 20 zaporednih posnetkov v redu pol kar en dan se zmisli in snema samo zvok.

bander

Pripravnik
7. nov 2009
261
0
16
Zdaj se pa dogaja to, da posnamem filmček, ga odprem v galeriji in dela normalno, Tudi druga dan še dela. Ko je pa nekaj dni tako v galeriji, ga pa noče več predvajat in niti na računalniku. Kakor, da ga nekaj uniči ali pretvori, v kaj ne vem.
Ima kdo kaj izkušenj s tem? Bom šel kar po novega, ker me dela živčnega to. Posnetek, ki najbolj rabiš ne dela.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Za kakšen denar?
Če že Samsung,potem vsaj S3 Mini,tudi S2 je veliko boljši čeprav je že malo starejši model,to dobiš že vse do 200€.