Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hotel je povedat, da je google osnova računalništva. Z njim rešiš vse probleme, samo vprašati ga moreš pravilno. (no pa pri programiranju tudi potrpežljivo pogledati še kaj več kot prvih 20 zadetkov)
Jaz pa imam en problem pri Viberju. Sedaj sem inštaliral Viber na Win, in sedaj ko prejmem sporočilo, mi na telefonu ne zvoni? Samo lučka se zasveti. V nastavitvah pa imam nastavljeno, da mi da System sound ?
Kaj lahko kdo sproba, če mu dela zvok in POP UP na telefonu, če ima zagnan Viber na računalniku. Meni na računalniku normalno zapiska, na telefonu pa ne??
Citat: Uporabnik amacar pravi:
Hotel je povedat, da je google osnova računalništva. Z njim rešiš vse probleme, samo vprašati ga moreš pravilno. (no pa pri programiranju tudi potrpežljivo pogledati še kaj več kot prvih 20 zadetkov)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.