Vhodi v nakupovalne centre

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Zakaj imajo pri vhodih v nekatere nakupovalne centre na tleh neko kovinsko/tekstilno rešetko? Priti z vozičkom tam čez je prava muka. Ena najhujših mi je tista, ki je v Intersparu v Kranju. Ko zapeljem čeznjo mi razpade pol stvari v vozičku. Ne da se je obvoziti, tudi v podzemni garaži ne moreš mimo nje.
crazy1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
V Kranju je pred vhodom 10 m ekstremno gladkih ploščic. Če si nisi že prej spucal čevljev ne prideš niti do vhoda
grin1.gif

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
ksz.

Meni pa gredo na živce tisti vrtljivi vhodi, npr. v Sparu na Viču. Najprej čakaš 10 sekund da lahko sploh noter stopiš, potem se čisto po polžje premikaš, vmes se pa še trikrat ustavi. Mislim, pretočnost je enaka kot če bi se skozi 30 cm špranjo noter tlaču.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Meni je pa malo zoprno, da je zunaj 35·, v pridem v trgovino, jih je pa 22. Ni čudno, da so ljudje ves čas prehlajeni.
jezen.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sej zato so tista počasna vrtljiva vrata, ki ti omogočijo, da se telo privadi na spremembo.
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej na viču imaš tud klasični vhod, a ne?

drugač pa ja... tele klime... mater, jest jih tok sovražim. Ker ne znajo tega sploh upravljat. in pol prideš v bife, in je notri mrzlo kot marca meseca zunaj. pišuka ne ve, da je lahko !največja! razlika med notranjo in zunanjo temperaturo 8 stopinj???? eni res nimajo meje...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
562
113
42
povsod malo
Pejt v Dubai iz +42 na +22 skoraj umreš od šoka
crazy1.gif

On topic meni gredo tud na k tela vrtljiva vrata 1x so se komplet ustavila in nisem mogel ven... pa malo gledam okoli sebe in vidm rumeni ročaj...potegnem in ta vrtljiva vrata postanejo navadna vrata
cheer.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz

Meni je pa malo zoprno, da je zunaj 35·, v pridem v trgovino, jih je pa 22. Ni čudno, da so ljudje ves čas prehlajeni.
jezen.gif

Meni pa ravno nasprotno, v bistvu se mi zdi prav od boga poslano, da pridem pod prijetno klimo, medtem ko zunaj žge ko pri norcih.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik Thazz pravi:
ksz.

Meni pa gredo na živce tisti vrtljivi vhodi, npr. v Sparu na Viču. Najprej čakaš 10 sekund da lahko sploh noter stopiš, potem se čisto po polžje premikaš, vmes se pa še trikrat ustavi. Mislim, pretočnost je enaka kot če bi se skozi 30 cm špranjo noter tlaču.

To so pa krivi tisti neuki, ki grejo not za tabo in stiskajo tipko za invalide, ker mislijo, da se s tem "pokliče" ta okrogla vrata. Ali pa z roko tiščijo vrata naprej.
In potem se vse zabremza na 2 rpm ...