Hvala za super predloge. Sem vmes prišel tudi do te piggy back varovalke, ki je res odlična zadeva.
Kabel potegnit do predala na bo panike (vsaj kolikor sem na hitro pogledal), odločil sem se pa za tale priklop:
http://www.ebay.com/itm/Waterp...e8e&vxp=mtr Če bo treba morda še telefon polnit v predalu. Nikoli ne škodi še en priljuček več
.
Varovalka bo itak 5A, ker bo dovolj, sem pa razmišljal, da bi jo priključil na varovalko za stikalo za žaromete, ki dobi napajanje ob kontaktu, ampak imaš dejansko prav. Nekaj varovalk je praznih, poiskal bom eno s kontakt plusom in to je to. Minus je pa verjetno lahko vezan na katerikoli vijak, ki gre v karoserijo, drži?
Citat:
Dobi se tudi repair wires na eBayu ali na uradnem servisu z ustreznimi konektorji, ki pridejo v prazno mesto pri varovalkah in lahko vse skupaj spelješ še bolj originalno.
Tele sem tudi gledal, vendar moraš potem v primeru ,da varovalka crkne, spet dat novo varovalko z žico, tako da ni ravno najboljša varijanta. Pri piggy back varijanti pa samo zamenjaš varovalko in je.
@brane_new: čeprav morda bo v prihodnje prišel prav tudi ta zadnji zgolj enojni USB, saj bom v primeru ,da se bo zadeva dobro obnesla in bila neproblematična, montiral BT sprejemnik znotraj predala, tako da ne bo niti viden in ne bo delal gužve v predalu. Bomo videli… Naročeno je vse, sedaj pa čakamo kakšen mesec, da zadeve pridejo. Če se ne bo zavleklo na januar
. Navodila za razstavitev predala pa tudi že imam.