VGA v HDMI ali SCART

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.741
53
48
Obstaja pri nas kak vmesnik?
Na ebayu sem nekaj našel za VGA 2 SCART.
Ali je za VGA 2 HDMI prav tako potreben aktivni vmesnik?
confused-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Kaj pa boš povezoval? Mogoče ti bo cenejše kupiti novo grafično, ker ti aktivni pretvorniki so včasih bili precej dragi.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.492
847
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Tudi mene zanima nekaj podobnega. imam grafo HD 4850. V spec piše da je kao HDMI ready, vendar je samo izhod za S-Video, VGA in DVI. Na upravitelju strojne opreme prav tako kaže HDMI audio z inštaliranimi gonilniki. WTF?? Kako naj zdaj spravim sliko na TV z HDMI, če spoh nima dejanskega hdmi izhoda??

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Tudi mene zanima nekaj podobnega. imam grafo HD 4850. V spec piše da je kao HDMI ready, vendar je samo izhod za S-Video, VGA in DVI. Na upravitelju strojne opreme prav tako kaže HDMI audio z inštaliranimi gonilniki. WTF?? Kako naj zdaj spravim sliko na TV z HDMI, če spoh nima dejanskega hdmi izhoda??

HDMI = DVI + zvok. Potrebuješ samo pretvornik DVI -> HDMI in z malo sreče boš imel še zvok (če je grafična res HDMI ready, potem bi ga celo znala imeti).

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Citat:
Uporabnik Janch pravi:

Poleg pa si dobil DVI na HDMI pretvornik.

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.741
53
48
Mini prenosnik ima samo VGA izhod. Torej ne preostane drugega.
Edino sem mislil, da bo kaj lažje če gre na HDMI namesto na SCART.
rolleyes-1.gif