Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
vidu sem ga v techtrade-u.
sam pa sem imel doma tole čudo http://trgovina.partners.si/product_info.php?products_id=2746 zadeva je za nezahtevnega uporabnika čist ok. če pa si mal bolj zahteven pa te začne motet, da se na črnem robu vidjo rahlo svetle vertikalne črte in da pri določenih premikih slike, slika mal cukne. mene je motlo in zato sem ga dal nazaj, moja punca pa sploh opazla ni dokler ji nisem povedal, sam je tut še pol ni motlo.
Povej mi prosim, ce je ta zadeva "priklopis in deluje"? Namrec prenosnik nima nobenega izhoda, razen vga, pa bi si zadevo omislil. Sicer doma tega niti ne bi uporabljal, je pa uporabno za dopust, da si lahko pogledas kaksen fillm na tv-ju.
ja je plug&play. če se ne motim se preko usb-ja napaja. za na dopustu uporabljat je super.
imaš še ene par funkcij na tej napravci, tko da si lahko mal sliko prilagodiš.
logično ti si mu poslau samo eno barvo, teoretično bi mogu dobit črno/belo sliko. tut barve na konektorjih so pomembne rabiš rumenga, da vštekaš v rumenga.
aja sorry, sem mislu, da si rgb priklopil samo v enga rumenga.
daj probaj nastavit resolucijo na pc-ju na manjšo. začni z 800x600 in postopoma dviguj. morda je to krivo, morda predolg kabel, če imaš slučajno kej štukano. al pa na tv kaka nastavitev, da mu poveš kater signal naj predvaja.
načeloma bi moglo delat, sam čudno da ne dela.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.