Pred nekaj dnevi se me je lotil dokaj intenziven prehlad; boleče grlo, iz nosa redno teklo. Prvo noč je bilo tako hudo, da nisem skoraj nič spal. Vročino sem si meril šele naslednji dan in bila je rahlo povišana, 37.2. Grlo me je naslednji dan skoraj nehalo boleti, iz nosa je še kapljalo, prisotna je bila manjša bolečina v sprednjem predelu glave. Še naslednji dan pa je nos skoraj OK, grlo tudi, se pa je sedaj "vnetje" preselilo na ušesa, vsaj tako predvidevam. Imam namreč občutek "polnih" ušes, prisoten v obeh, v levem za odtenek manj, bolečina sicer je, ampak je še znosna, ne vem če je zaradi tega, ker so ušesa "polna" ali kaj drugega. Nekaj malega tudi kašljam, ampak zelo redko, kašelj je zaenkrat še suh. Vročine trenutno ni, več, kot pa 37.4 pa je nikoli nisem imel. Drugo noč sem za nos uporabil olynth, da sem lahko sploh spal, za grlo pa angal.
Obstajajo kakšni domači "pripomočki", da se zadevo poskuša sanirati brez obiska zdravnika? Kaj drugega, kot ušesa, me ne moti, ker se mi zdi kot navaden prehlad.
Obstajajo kakšni domači "pripomočki", da se zadevo poskuša sanirati brez obiska zdravnika? Kaj drugega, kot ušesa, me ne moti, ker se mi zdi kot navaden prehlad.