Poslusam eno uro nazaj v avtomobilu radijo kjer klice poslusalka v "eter" in pravi, da je pri njih v ajdovscini cela katastrofa, da piha ze preko 140kph in dela zamete, da naj se izogibamo tega dela Slovenije, ces, da je konec sveta. Temu svarilu se z vso vnemo pridruzijo speakerji na tem radiju... Cez pet minut na porocilih SLO1 poslusam, ajdovscina -2C, piha veter v sunkih (sunkih!) do 72kph. Se pravi obcasno zapihlja do 72 kilometrov na uro, ostalo najbrz pol manj?! WTF
A se samo meni zdi taksen konec sveta kot ga dozivljamo danes in jutri malce smesen? Ceste so kopne, sipe na avtmobilu od soli in se ene tekocine vse lisaste, sneg je juzen, lopato sem nazadnje videl en teden pred novim letom. Kdo koga zajebava? Ce jutri ne bo kaj res konkretnega, a bo kdo na arsu odgovarjal za zaporo meja vsem kamionov, zaprtje sol in fake alarmov?
A se samo meni zdi taksen konec sveta kot ga dozivljamo danes in jutri malce smesen? Ceste so kopne, sipe na avtmobilu od soli in se ene tekocine vse lisaste, sneg je juzen, lopato sem nazadnje videl en teden pred novim letom. Kdo koga zajebava? Ce jutri ne bo kaj res konkretnega, a bo kdo na arsu odgovarjal za zaporo meja vsem kamionov, zaprtje sol in fake alarmov?