Mah seveda, najbolje da si brez, tiste 5 ur na teden lahko greš tudi k bejbi pogledat, a ne? Pa odpoveš elektriko da bo ceneje. Ja pred 30. leti smo tudi črnobele tv-je gledal, pa to ne pomeni da jih bomo tudi sedaj. Isto je z mobilnimi telefoni, ampak ne 30 temveč 10 let nazaj - takrat mobilnega ni imel živ bog, kar še ne pomeni da ga danes nima nihče, a ne? V bistvu ne poznam nikogar ki bi dejansko imel 42 ali 50" tv pa bi se pritoževal da je prevelik (se pa na drugi strani po forumih klati kup posebnežev ki zatrjujejo da si ne bodo kupili 42palčnega tv-ja ker je kao prevelik) - no, v resnici je prevelik za denarnico, ne za dnevno sobo... Skratka mislim da je originalni spraševalec dobil odgovor tako od lastnikov kot od wannabe posebnežev ki niso lastniki, pa naj se sam odloči.Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Zdaj ste 30 let gledali 55cm diagonalo, sedaj pa vam je 50" premalo. Ma dajte no mir. Meni je 37" pri razdalji 3,5 metre več kot dovolj.
Pa moraš računat, da večja ko je televizija, več energije porabi, bolj se prostor greje itd... Če hočeš da te vratne mišice pri gledanju tenisa bolijo si pa kupi 60".
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ok potem sem pa jaz prvi ki trdim da mi je 50" prevelik. AJde...