Velike roke? Samsung Galaxy Mega

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Samsung je predstavil dva nova gigantska modela iz nove linije Galaxy Mega:

Največji ima lcd velik kar 6,3" (720p).

gsmarena_001.jpg

http://www.gsmarena.com/samsung_announces_galaxy_mega_63_and_58_phablets-news-5844.php

http://www.engadget.com/2013/04/11/samsung-galaxy-mega-6-3-5-8/

Primerjava z Note II:
original.jpg

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
imam Notea II in preden sem ga nabavil, me je bilo najbolj strah velikosti. zdaj, ko ga imam priblizno dva meseca, mi je njegova velikost prav prednost, ker se res lahko ogromno naredi z njim.

ampak Samsung Galaxy Mega, tega si pa res ne predstavljam, kako bi lahko operiral z njim. ne z manjsim, kaj sele z velikim. verjamem pa, da gre za odlicno zadevico ...

p.s.: zanimivo, kako majhen iPhone 5 zgleda ob Samsungih ...
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
A jbg...proizvajali bodo take telefone, če bodo šli v promet bodo razvijali naprej, drugače jih bodo ukinili. Raje imajo večjo izbiro izdelkov kot pa eno samo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja pa fak no, kaj se bojo pa še spomnili? To rabiš že ekstra torbo za telefon, saj v noben žep ne paše več.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ne vem zakaj se pritožujete. Če vam telefon ni všeč, vam pač ni všeč, kar pa še ne pomeni, da ni uporaben, ali pa da ga ne bo nobeden kupil. Kot sem že prej napisal. Raje imaš na voljo več izbire kot pa le eno samo...vsaj jaz no.
Planirajo prodati 1 milijon telefonov (to so rekli za Mega z manjšim zaslonom), za tistega z večjim niso rekli nič, vsaj zasledil nisem.
Mislim da se bodo kar prodajali...tu ne, ampak na Kitajskem pa.
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
In če maš majhne roke? A ker imaš majhne roke pomeni da ne moreš uporabljati telefona? Najboljše, da sedaj napišejo kako velike roke moraš imeti za uporabljati telefone.

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Lahko, da bodo kitajčki skakli po njem pa igrali twister nevem no men je to bedno. Če mam tablico mam tablico če telefon je telefon, jst ko sem ogromno na telefonu poleti bi ziher mel sam pol obraza črnega pol belega ko baustelac iz dojčlanda, ko je od pasa gor črn od pasa dol pa bel.