Velika frekvenca ljudi ? Kje ?

COBO

Pripravnik
21. feb 2008
114
0
16
Delam raziskavo in me zanima kje je največja frekvenca ljudi v Sloveniji gre se za Ljubljano in okolico. Oz kakršnikoli nasveti kje bi lahko kakšne konkretne številke dobil. Potrebujem realne primere tako za odprt prostor kot zaprte prostore ( primer : odprt prostor Čopova ulica v Lj ...zaprt : city park Ljubljana itd itd. ). Ali pa vas naprošam da vsak opiše TOP 3 zaprte in top3 odprte ( če jih že ni omenil kdo popreje ).

Hvala vnaprej za replye.

Lp, COBO

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Odprti:
Čopova, kot si že sam rekel (morda še boljš prehod pri pošti)
Železniška postaja
Bavarski dvor

Zaprti (tile so malo težji):
Shopping centri
Klinični center mogoče oz. kakšna podobna ustanova
Železniška postaja, kjer prodajajo karte)

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Okoli prešernovga spomenika se sprehodi
wink-1.gif

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Odprt prostor:
Bavarski dvor (postajališča LPP)
Železniška postaja/avtobusna postaja
Prešernov trg

Zaprt prostor:
Klinični center
Interspar ipd.
kakšen fax

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ob sobotah, če je oblačno zihr trgovski centri! če je pa uredu, pa center lj ja...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik COBO pravi:
Delam raziskavo in me zanima kje je največja frekvenca ljudi v Sloveniji gre se za Ljubljano in okolico. Oz kakršnikoli nasveti kje bi lahko kakšne konkretne številke dobil. Potrebujem realne primere tako za odprt prostor kot zaprte prostore ( primer : odprt prostor Čopova ulica v Lj ...zaprt : city park Ljubljana itd itd. ). Ali pa vas naprošam da vsak opiše TOP 3 zaprte in top3 odprte ( če jih že ni omenil kdo popreje ).

Hvala vnaprej za replye.

Lp, COBO

Če bi takšne podatke zbiral v ZDA bi sedaj že imel na vratih FBI, ki bi ga resno zanimalo ali si morda simpatizer kakšne islamistične sekte.

COBO

Pripravnik
21. feb 2008
114
0
16
Verjeti ali ne mi ni tuje posredovanje FBI....da tudi v Slo so že prisli pogledat...Ljubljano če smo že pri tem
smile-1.gif

Ampak gre za oglaševalske namene.

Salam....mislm Hvala
evil.gif

Nazadnje urejeno: