Vektorske predloge vozil

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Zdravo!

Vem, da neka firma prodaja CD ali DVD z vektorskimi predlogami vseh najbolj popularnih vozil ala Berlingo, Kangoo, itd, ampak nikjer na netu ne najdem tega. Našel sem ameriške ponudnike, kateri mi ne pridejo v poštev, ker so ameriški modeli drugačni od EU.

Ima mogoče kdo kako idejo, kje to zadevo dobiti?

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Zdravo!

Vem, da neka firma prodaja CD ali DVD z vektorskimi predlogami vseh najbolj popularnih vozil ala Berlingo, Kangoo, itd, ampak nikjer na netu ne najdem tega. Našel sem ameriške ponudnike, kateri mi ne pridejo v poštev, ker so ameriški modeli drugačni od EU.

Ima mogoče kdo kako idejo, kje to zadevo dobiti?

Mi smo kupili tole: Carart

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
uf, tole je pa drago.

Bandit: zakaj pa rabiš vektorsko? snameš na netu kakšno bočno sliko v pravi barvi in postaviš gor design. Za mere pa poiščeš blueprint modela avta pa je...

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
uf, tole je pa drago.

Bandit: zakaj pa rabiš vektorsko? snameš na netu kakšno bočno sliko v pravi barvi in postaviš gor design. Za mere pa poiščeš blueprint modela avta pa je...

Ja, sej do zdej smo delali tako. Zdej je pa tega ratalo toliko, da sem se odločil, da hočem met profi zadevo, da ne bom vedno iskal teh mer okrog in okrog.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hehe... ja sej verjamem. jest sm tud dostikrat sit tega...

na torrentih se pa tega ne dobi verjetno?

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Nope, sem iskal, pa ni, al pa jest ne najdem... :D

Pa ne lej, sej to se skoz rabi in za 400€ tud na bomo glih propadli. :D

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Ma ja, pa vsaj kvalitetno predstaviš stvar stranki, pa tud pol vse paše, če maš vse na točnih merah.