včeraj pop tv - Vecno sonce brezmadežnega uma

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
http://www.imdb.com/title/tt0338013/

hm... ok, jim carrey v takem žanru? mal debelo gledaš najprej, saj skoz pričakuješ nekaj smeha, čeprav veš da gre za dramo...

A ga je kdo gledal? Men ni bilo nič jasno od tam naprej, ko so mu začeli spomin brisat... A je bil še kdo zmeden?
confused-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
ja jest sm tud razmišljal da bi ga še ene 3x moral pogledat, preden bi ga dojel!

nisem dojel kam sta bežala? in ubistvu začetek filma filma je konec, a ne?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Začetek filma je konec ja. Oz. čisto na koncu, ko najdeta kasete je konec, ampak se povezuje s prvim delom.

Bežala nista v resnici ampak on v svojim mislih, ker si je premislil in hotel na vsak način rešit spomine (recimo bežanje iz hiše, ki se spreminja v pesek). Na koncu pa je samo še upal, da se bo spomnil njenega imena in obraza.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
ja to vem, da sta v mislih bežala ja. samo, kam? kako jo je lahko v spominu peljal nekam, kjer jo prej še ni bilo??? Ubistvu sta bežala iz spomina v drug spomin, a ne?

In kako je pol konc ubistvu? ko se spet srečata? pa tm k kasete poslušata, a pol gresta narazen, in to je to?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Lahko jo je peljal ker je šel postopek v p.m. oz. se njegovi možgani niso v redu odzivali na brisanje (ko je še šef moral prit). Konec je ko se srečata spet ja. Na koncu pa sta spet skupaj, ko se kepata na obali (tisto ni spomin). Res ga boš moral še 1x pogledat, ti bo dosti bolj jasno.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Tudi moj (eden od).
smile-1.gif
Čeprav sem ga vsebinsko že kar pozabil (verjetno res zaradi nenavadnosti - tokrat izjemoma). Sem pa čisto spregledal, da je bil na sporedu ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
ja na popu si sploh lahko presenečen, če je še kaj drugega kot bedni narejenivpetihmutah hollywoodski filmi.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Tudi moj (eden od).
smile-1.gif
Čeprav sem ga vsebinsko že kar pozabil (verjetno res zaradi nenavadnosti - tokrat izjemoma). Sem pa čisto spregledal, da je bil na sporedu ...
Pod tole se pa lahko v celoti podpišem.
smile-1.gif
Sicer je pa vsaj meni to eden izmed TOP3 filmov! Jim Carrey je v vlogi fenomenalen!