Včasih delnice, danes oglasni prostor na dvoboju

B81

22. jul 2007
38.033
11.190
113
Praseece!

Včasih kličejo iz kao ZDA, v bistvu pa iz Čajnaland-a in ponujajo delnice po special price...

Danes pa dobim klic in ponujali so oglasni prostor 10 krat 2 metra po ceni 4000 eur na nekem dvoboju, malo težje sem ga razumel, ker je govoril tako hitro... no vprašal je, če lahko to plačamo. Rečem: Yesss. TAKOJ mi da drugega na telefon
grin1.gif
isto kot v filmu - pa mi še ta govori, da me pokliče nazaj...ok, ampak jaz bom rekel, da želim govorit s tistim prej, ker sem z njim začel pogovor...

Pa take klice dobim redno vsaj enkrat tedensko, pa kje najdejo, madona...
Bastards, i tell you
grin1.gif

B81

22. jul 2007
38.033
11.190
113
Here is the arena plan,the sticker we have available is number 38, the sticker is 5m x 1m.All production and installation is handled by us and payment is made after the game. The matches are live,primetime on SLO2.

I will call you shortly,

http://www.charleslongdon.com/

Qrc, zmoto sn se... princip dela pa je res enak.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.143
321
83
Ja jaz mam tud probleme s temi klici.
Pri slovenskih prodajalcih po telefonu lepo rečem naj me zbrišejo iz baze in potem te ne smejo več klicat. Pri teh iz tujine pa kar najedajo.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Na kratko in hladno jih odsloviš: Sorry, not interested, bye! klap! Tudi meni grejo na k... razne zavarovalnice in raziskave mnenj. Če me že takoj vsaj malo ne zanima, naredim tako. Se pa včasih celo splača. Lani so me poklicali iz Promocije sončnega zahoda in na koncu sem imel krasne zimske počitnice: klik.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Ko so mene tako nazadnje klicali iz "Tokia", so me klicali po večkrat na dan. Nato se nekaj časa nisem odzival na čudne in skrite številke in od tedaj imam mir - sicer so se taki "napadi" zgodili vsakih nekaj mesecev.

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
he he enkrat k so me iz tokija klical sm jih 1h držal na telefonu pa se zainteresiranega delal ... :D no od tedaj nekako ni več klicev ...

lp Avi