Vatikanska tarifa

B81

22. jul 2007
37.957
11.112
113
Bodo štiri osmice razložile, kaj se je v resnici zgodilo...vsemu napisanemu pa tudi ne gre verjet
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.212
16.495
113
eh, kaj pa je to novega... že včasih si pri cerkvi z denarjem lahko veliko dosegel...recimo si kupil odpustek za kakšen umor, itd.... tale mafijaš je pa pač pokopan skupaj s top ovni, verjetno se je tudi sam imel za zelo vernega in bogaboječega človeka...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kolk si že dal iz svojega žepa? Za Stanovnika in ostale rdeče pa gre direkt iz tvojega oz. našega žepa!

Manj kot ti za katolibane
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj je vsak dan polno tebi in tvojim neprijetne tematike, mora biti nek izbor. Ta je ena bolj zanimivih.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kolk si že dal iz svojega žepa? Za Stanovnika in ostale rdeče pa gre direkt iz tvojega oz. našega žepa!

O pa gre tudi za tvoje iz mojega žepa. Na isti način kot za rdeče.

Zadnji čas, da se uvede cerkveni davek, pa bomo videli, koliko ovac vas še bo črno na belem.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.264
113
blizu močvirne prestolnice
Matejev evangelij 10,22-25
22 In zaradi mojega imena vas bodo vsi sovražili; kdor pa bo vztrajal do konca, ta bo rešen. 23 Kadar vas bodo preganjali v enem mestu, bežite v drugo. Kajti resnično, povem vam: Ne boste obhodili Izraelovih mest, dokler ne pride Sin človekov. 24 Učenec ni nad učiteljem, tudi služabnik ne nad svojim gospodarjem. 25 Za učenca je zadosti, da postane kakor njegov učitelj, in za služabnika kakor njegov gospodar. Če so hišnega gospodarja imenovali Beelzebula, koliko bolj bodo njegove domače!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
23 Jezus pa je rekel svojim učencem: »Resnično, povem vam: Bogataš bo težko prišel v nebeško kraljestvo. 24 In spet vam povem: Laže gre kamela skozi šivankino uho, kakor bogataš pride v Božje kraljestvo.«
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Matejev evangelij 10,22-25
22 In zaradi mojega imena vas bodo vsi sovražili; kdor pa bo vztrajal do konca, ta bo rešen. 23 Kadar vas bodo preganjali v enem mestu, bežite v drugo. Kajti resnično, povem vam: Ne boste obhodili Izraelovih mest, dokler ne pride Sin človekov. 24 Učenec ni nad učiteljem, tudi služabnik ne nad svojim gospodarjem. 25 Za učenca je zadosti, da postane kakor njegov učitelj, in za služabnika kakor njegov gospodar. Če so hišnega gospodarja imenovali Beelzebula, koliko bolj bodo njegove domače!

Lej, ta pravljica je spisana za Izrael in za folk tam doli. In nima prav nobene veze s Slovenijo in Slovani. Če si naš, se drži naših pravljic.

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
pa sej so dobr naredil.pokopali so ga med "prijatelji".
tisti ki ležijo par metrov levo ali desno od njega niso bili nič boljši

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Ha ha ha, prvoklasni nateg. Tip vse življenje krade, izsiljuje, tihotapi, pobija, cvika za življenje, na koncu pa to, kar nagrabi, prepusti Cerkvi. To je pravi pristop :)

Ni mi samo jasno, zakaj sedaj Vatikan pravi, da ga bodo odstranili iz grobnice? Kaj niso vedeli, da je not ali zakaj? Al se je tarifa dvignila?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Ni mi samo jasno, zakaj sedaj Vatikan pravi, da ga bodo odstranili iz grobnice? Kaj niso vedeli, da je not ali zakaj? Al se je tarifa dvignila?
Mafijska družina očitno ni redno plačevala "reketov" Vatikanu.
tongue-1.gif