Vatikan in spolne zlorabe

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Danes zvečer ob 22:45 na Pop TV-ju. Sistematično prikrivanje pedofilije v cerkvi, ki ga vodi sam papa.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Dovolj, da si pogledas katolisko sirotisnico in svinjarije, ki se dogajajo - zdaj POP TV.

Cloveku gre na bruhanje, res.
frown-1.gif

Verouk, ne hvala, ni govora, da otroke izpostavim tem deviantnim p....
shocked-1.gif

Naj jim lepo dovolijo poroko kot mislim, da je v pravoslavni veri, pa reseno...

Nazadnje urejeno:

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ja no sicer je res da mediji vse vsaj 100x napihnejo, samo je pa res da cerkev je bla že od nekdaj izkoriščevalska na vseh področjih tak da to ni sploh nič čudnega in novega .... se so si sami krivi revčeki da ne dobijo da se spraznejo, kaj pa so si določli da se župniki ne morejo poročit in imet otrok, čeprav, veliko jih kljub ima
bonk.gif
..... mene ne vidijo sploh več ..... razen kako strinsko cerkev grem pogledat, če je zanimiva

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
in kaj je bila vsebina te oddaje? ker jaz sem gledala fil na poptv ob 20.00 podobna tema in mi je že tisto bilo 2 much!

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
kaj pa so si določli da se župniki ne morejo poročit in imet otrok,

oni že vejo zakaj so sprejeli celibat...
če bi cerkev to legalno dovolila, bi se začelo cerkveno premoženje delit med dediče, kar pa noben cerkveni vrhovni komandant verjetno noče

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Spovednice ja ...me prav zanima, koliko moraš biti usekan v glavo, da pripoveduješ farju o svojem seksualnem življenju
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Kot mulci smo imeli vedno vnaprej pripravljeno kaj bomo povedali:eek:dgovarjal staršem in učiteljem, nagajal, lagal, malo preklinjal in to je bilo to.
hysterical-1.gif

Pa enkrat je bil v spovednici netopir in si nobeden ni upal not, far je pa čakal.
grin1.gif

Citat:
Spovednice ja ...me prav zanima, koliko moraš biti usekan v glavo, da pripoveduješ farju o svojem seksualnem življenju

Brez skrbi da obstajajo. Pa še marsičesa drugega se ovce spovedo. Nič čudnega da je imela UDBA toliko sodelavcev med farji.

Moral bi kdaj prisostvovati kakemu srečanju farjev ko si med sabo pripovedujejo kaj so izvedeli v spovednici in se potem delajo norca iz ljudi. Vem iz prve roke.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:

če bi cerkev to legalno dovolila, bi se začelo cerkveno premoženje delit med dediče, kar pa noben cerkveni vrhovni komandant verjetno noče
Kok mi je smešno.

Folk sam, da kritizira...sploh ne ve zakaj, sploh ne pozna sistema...dovolj je da nekaj sliši
bonk.gif

Aja...zakaj sem to napisal....cerkveni "uslužbenci" nimajo privatne lastnine...torej dediči ne morejo ničesar dedovati...

Pa zanimivo, da nisi prvi, ki je to trdil...

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
kaj a avto je tudi na cerkev pisan??? te pa si bom ga šou malo sposodit da malo adrenalina skuro
grin1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:

Kok mi je smešno.

Folk sam, da kritizira...sploh ne ve zakaj, sploh ne pozna sistema...dovolj je da nekaj sliši
bonk.gif

Aja...zakaj sem to napisal....cerkveni "uslužbenci" nimajo privatne lastnine...torej dediči ne morejo ničesar dedovati...

Pa zanimivo, da nisi prvi, ki je to trdil...

iamjo privat lastnino....v moji rojstni vasi ima en 2 vikendici, ne vem koliko vinograda, gozda in njiva, ta drugi ima pa pravo malo vilo.

aja btw....i'm a woman
grims-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Se pravi, župnik nima ničesar. Tudi alimentov npr. ne more plačevati, ker jih nima od nikjer. Davkov že tak ne plačuje.

Avto je pa kot kaže last Cerkve. Cerkev smo pa vsi ki smo krščeni. Lets go for a ride.
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Se pravi, župnik nima ničesar. Tudi alimentov npr. ne more plačevati, ker jih nima od nikjer.

Zakaj bi jih pa plačeval-saj je zavezan celibatu?

Drugače pa ima naš kar lepo bajto v MB in tudi že vnuke.
aplauz.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
@mojamura: sory, nisem nicka pogledal
smile-1.gif

Ima en 2 vikendici? Ali en uporablja 2 vikendici?

Vprašanje je podobno - razlika je očitna...

Še enkrat - nema privatne lastnine...če župnik zadane na lotu sedmico ne dobi od tega 0...vse gre v skupno ("vatikansko") blagajno....

Tudi avto...je njihov...ni njegov

@boskosi, pediater - glede na smajlije sklepam, da ne mislita resno...
smirk-1.gif

Ne da bi želel koga braniti....samo napačne trditve spodbijam....