Gre se za staro hiso, del vecjega poslopja v manjsem mestu. Tloris na pamet 8x10, pritlicje, betonska plosca, 1. nadstropje, lesen strop-detajlov ne vem, kasca.
Bivalno je samo 1. nadstropje. V pritlicju je velik hodnik, poslovni prostor, drvarnica, tezave z vlago. Kasca neurejena, streha neizolirana.
Stanovanje se oddaja v najem, lastnika hise sta pa dva sorodnika.
Dandanes za taksno hiso ne iztrzis kaj dosti, po tej drzavni cenitvi je okoli 200k Eur, realno pa se nihce ne zanima...
Denarja za obnovo ni. Objekt je spomenisko zasciten. Oz. vsaj zunanjost, kaj pa vem...
Pa sem razmisljal o razlicnih moznostih.
-prodat, ko se le da
-oddajat v najem
-malo uredit, oddajat v najem
-kredit in popolna obnova (betonska plosca za kasco, nova elektrika, voda, kanalizacija, ogrevanje...), ter narediti dve stanovanji
Pri tej zadnji ideji. Tezave s prekvalifikacijo v vec stanovanjski objekt? Parkirna mesta? Da banka kredit s hipoteko na taksen objekt?
Malo me zanimajo vasa razmisljanja, ideje, nasveti....
Bivalno je samo 1. nadstropje. V pritlicju je velik hodnik, poslovni prostor, drvarnica, tezave z vlago. Kasca neurejena, streha neizolirana.
Stanovanje se oddaja v najem, lastnika hise sta pa dva sorodnika.
Dandanes za taksno hiso ne iztrzis kaj dosti, po tej drzavni cenitvi je okoli 200k Eur, realno pa se nihce ne zanima...
Denarja za obnovo ni. Objekt je spomenisko zasciten. Oz. vsaj zunanjost, kaj pa vem...
Pa sem razmisljal o razlicnih moznostih.
-prodat, ko se le da
-oddajat v najem
-malo uredit, oddajat v najem
-kredit in popolna obnova (betonska plosca za kasco, nova elektrika, voda, kanalizacija, ogrevanje...), ter narediti dve stanovanji
Pri tej zadnji ideji. Tezave s prekvalifikacijo v vec stanovanjski objekt? Parkirna mesta? Da banka kredit s hipoteko na taksen objekt?
Malo me zanimajo vasa razmisljanja, ideje, nasveti....